You are here:

TUN financiar dat de Gigi Becali. Patronul FCSB-ului se umple de bani după meciul cu LASK Linz: ”Încasez 30 de milioane”

TUN financiar dat de Gigi Becali. Patronul FCSB-ului se umple de bani după meciul cu LASK Linz: ”Încasez 30 de milioane”

UEFA Europa League

Comentarii

FCSB s-a calificat în grupele Europa League după victoria in extremis obţinută în faţa lui LASK Linz, 1-0 pe Stadionul Steaua, iar roş-albaştrii au şansa de a da piept cu nişte adversari de top, precum Manchester United, Roma sau Lazio.

În conturile campioanei României vor intra 4.300.000 de euro pentru calificarea în Europa League, urmând să se adauge 450.000 de euro pentru fiecare succes, respectiv 150.000 pentru un egal.

Pe lâng aceşti bani, FCSB va încasa o sumă importantă şi din bilete, în cazul în care fanii roş-albaştri vor lua cu asalt Arena Naţională pentru un duel contra unui gigant din fotbalul european.

Gigi Becali a anunţat după meciul cu FCSB că plănuieşte ca în acest an să ajungă la încasări de 30.000.000 de euro, cu tot cu banii de la UEFA şi cele 5.250.000 de euro pentru transferul lui Florinel Coman, ce încă nu au intrat în cont.

”Cu toţi banii pe care-i iau pot pe doi ani şi jumătate să acopăr bugetul echipei. Să acopăr gaura din urmă acum. Am de recuperat vreo 30 de milioane, încasez anul ăsta 30 şi sunt la zero, cu Coman, cu televiziunea, cu sponsorii cam 30 încasez”, a spus Gigi Becali, la România TV.

Gigi Becali şi-a anunţat revenirea pe stadion, în Europa League

Jocul prestat de FCSB în repriza a doua l-a încântat pe Gigi Becali, care acum vrea să revină să vadă pe viu echipa, în Europa League. 

"A fost joc de luptă, dar ei nu au mai contat în repriza a doua. Olaru are o clauză de cinci milioane. Trebuie să-şi facă şi el viaţa, în cei cinci ani de carieră şi să-şi facă viitorul. Eu nu-l pot opri. 

Nu mai vin la meciuri. Dacă ne calificăm în Liga Campionilor, mă vedeţi, dar în grupe la Europa League e posibil să merge, că sunt opt meciuri, patru acasă la noi, poate la două vin. Nu mai am emoţii, banii sunt luaţi. 

Jucătorii de asta sunt la FCSB, să-şi facă mersul lor. Ca să fac o echipă trebuia să ne calificăm în Liga Campionilor şi să iau 50 de milioane. Îi dădeam lui Olaru 600.000 aici, să nu se ducă la 800.000 în Turcia. Nu pot să-i ţin viaţa în loc, că altfel nu pot da salarii mai mari", a mai spus finanţatorul de la FCSB, Gigi Becali.  

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare