You are here:

TUN financiar pentru Oţelul! Ofertă concretă pentru vedeta lui Dorinel Munteanu: ”Există o discuţie”

TUN financiar pentru Oţelul! Ofertă concretă pentru vedeta lui Dorinel Munteanu: ”Există o discuţie”

Oțelul Galați

Comentarii

Dorinel Munteanu a dat startul pregătirilor pentru următorul sezon competiţional. Oţelul Galaţi a fost prima echipă din Liga 1 care s-a reunit, iar roş-alb-albaştrii se pregătesc intens la Vatra Dornei pentru a fi în mare formă la startul campionatului ce va debuta la mijlocul lunii iulie.

Oţelul Galaţi nu a pierdut timpul şi a fost printre cele mai active echipe pe piaţa transferurilor. Aşa cum Dorinel Munteanu a anunţat după ultimul joc din campionatul trecut, echipa sa a suferit numeroase modificări la nivelul lotului.

Relu Marian Stoian, Dragan Lovric, Costin Petruţ Ghiocel, Dan Lucian Panait, Claudio Ionuţ Mocanu, Vasile Jardan, George Cîrjan, Eduard Adrian Papm, Pablo Leonel Gaitán şi Anes Rušević au plecat de la malul Dunării. 

Până în acest moment, Cristian Chira, Iustin Popescu şi Nelul Roşu sunt numele noi ce s-au alăturat formaţiei pregătite de Dorinel Munteanu, însă, fără dar şi poate, Oţelul va anunţa şi alte transferuri în perioada următoare.

BREAKING | Ofertă concretă dintr-un campionat puternic pentru starul lui Dorinel Munteanu

Alexandru Pop (24 de ani) a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Oţelului din sezonul trecut.

Fostul atacant al Unirii Dej a înscris 11 goluri şi a livrat două pase decisive în 29 de meciuri pentru în tricoul roş-alb-albastru, fiind cel mai valoros om din lotul fostei campioane (1.200.000 de euro).

Cristian Cernodelea, agent FIFA, a dezvăluit că o echipă din Grecia este interesată de Alexandru Pop. 

Aşa cum Pop a recunoscut în urmă cu câteva luni pentru Orangesport.ro, Oţelul a primit o ofertă din partea unei echipe din prima ligă din Israel, Hapoel Beer Sheva, însă mutarea a căzut, cel mai probabil la cererea jucătorului.

Oţelul îl poate pierde pe Alexandru Pop. O echipă din Grecia este pe urmele atacantului de la Galaţi

”Pop a avut două oferte în ianuarie. Una din Israel, dar din cauza situaţiei de acolo nu a luat-o jucătorul în considerare. De înţeles, şi nu cred că un agent poate acuza un jucător că nu vrea să meargă acolo.

A mai fost o ofertă din spaţiul ex-sovietic. A fost şi există o discuţie în Grecia, acum, pentru Alex Pop. Problema la Alex Pop este că, deşi are 24 de ani şi are cifre foarte bune, a făcut un tur bun de campionat, dar după aia returul nu a mai fost la fel de bun.

Şi mai avem şi aspectul că a venit din Liga 2, a făcut acest sezon foarte bun, iar cluburile se întreabă dacă Alex Pop va marca 10-12 goluri sezon de sezon sau este un jucător care un sezon sau două nu va mai avea randamentul ăsta", a spus Cristian Cernodolea la GSP Live.

 

 

Afla mai multe despre: oţelul galaţidorinel munteanualexandru pop 

viewscnt
Articole similare