Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tun pe piaţa transferurilor încercat de Mihai Rotaru! Universitatea Craiova vrea unul dintre titularii lui Hagi

Tun pe piaţa transferurilor încercat de Mihai Rotaru! Universitatea Craiova vrea unul dintre titularii lui Hagi
Comentarii

Universitatea Craiova a avut o primă jumătate de sezon foarte slabă şi a pus ochii pe un jucător din curtea lui Gică Hagi.

Universitatea Craiova vrea unul dintre titularii lui Hagi

Craiova şi-a diminuat şansele la titlu după ultimele rezultate pe care le-a obţinut în campionat. Oltenii sunt la 25 de puncte distanţă de liderul CFR şi au încheiatul anul pe locul 5 în clasament, în spatele lui FC Voluntari şi FC Botoşani. 

Mihai Rotaru vrea să aducă întăriri la echipă, iar patronul oltenilor a pus ochii pe unul dintre titularii lui Gică Hagi de la Farul Constanţa. Echipa din Bănie îl doreşte pe Radu Boboc, unul dintre titularii lui Gică Hagi de la Farul, potrivit sport.ro.

Totuşi, ar exista o problemă: suma de transfer. Preţul ar fi destul de ridicat, deoarece Radu Boboc are doar 22 de ani şi este unul dintre jucătorii de perspectivă ai României. Fotbalistul lui Hagi este cotat la 1,3 milioane de euro conform Transfermarkt. De asemenea, el are a treia cea mai mare cotă din echipa lui Gică Hagi, după Andrei Ciobanu şi Virgil Ghiţă. 

În acest sezon, Radu Boboc a avut un start greu. El a jucat doar 9 partide pentru Farul Constanţa. Fotbalistul lui Gică Hagi a jucat pentru naţionala României la Jocurile Olimpice şi s-a întors accidentat de la Tokyo, fiind indisponibil pentru primele 6 etape. 

Afla mai multe despre: craiova-mihai rotaru-radu boboc 

viewscnt
Articole similare