You are here:

Tunete şi fulgere! Mihalcea, după eliminarea lui Jordan Gele din Slobozia - Petrolul 1-2: "Gele avea unghia pictată, avea o suliţă în ea! Să mă ierte Dumnezeu!"

Tunete şi fulgere! Mihalcea, după eliminarea lui Jordan Gele din Slobozia - Petrolul 1-2: "Gele avea unghia pictată, avea o suliţă în ea! Să mă ierte Dumnezeu!"

Superliga

Comentarii

Adrian Mihalcea (48 de ani), antrenorul Unirii Slobozia, a reacţionat ferm după meciul pierdut în faţa Petrolului (1-2), deşi echipa sa a condus cu 1-0. Tehnicianul s-a referit şi la brigada de arbitri, în special din cauza eliminării lui Jordan Gele.

Mihalcea, cu tunurile pe arbitraj: "Să mă ierte Dumnezeu, nu poţi să dai roşu la împinsul ăsta de unghie!"

Cu ajutorul VAR, Jordan Gele a fost eliminat după ce şi-a lovit un adversar fără minge, în minutul 50. Contactul dintre cei doi este considerat de Adrian Mihalcea prea uşor pentru fi acordat cartonaşul roşu, iar antrenorul a reproşat maniera de arbitraj.

”O înfrângere din două cadouri ale noastre. După ce că avem problemele noastre, e o înfrângere pe care aş putea să i-o atribui şi brigăzii de arbitrii. Sunt foarte necăjit, supărat şi pe băieţii mei, dar şi pe maniera de arbitraj.

Acum l-a atins (n.r.-Gele, la faza la care a fost eliminat) cu unghia, o avea pictată, cred că avea şi o suliţă în ea. Cartonaşul ăsta roşu nu s-ar fi dat nicăieri, în niciun campionat, nici acum 10 ani. L-am atenţionat pe arbitrul de tuşă încă din minutul 1 de astfel de contacte, pentru că Papp e un jucător inteligent şi ştie să profite de astfel de dueluri. De asta sunt supărat.

Nu văd să putem să ne salvăm în condiţiile date. După ce că suntem cum suntem, nu suntem lăsaţi. A fost aut la gol, s-a dat vreo reluare? Să mă ierte Dumnezeu, nu poţi să dai roşu la împinsul ăsta de unghie. Asta e vrăjeala, nici n-a fost intensitate. Cred că a fost viciere de rezultat.

Ştiam că vor veni astfel de perioade, suntem cea mai mică echipă din acest campionat. Să ne lase să facem doar noi greşeli, să ne lase să jucăm. Lăsaţi-ne să jucăm”, a declarat Adrian Mihalcea.

Ce a spus despre meci antrenorul din acte al Petrolului, Sanjin Alagic

La finalul partidei jucate la Clinceni şi câştigate de Petrolul, antrenorul din acte al ploieştenilor, Sanjin Alagic, a reacţionat şi a tras concluzille despre meci.

”A fost un meci interesant, cred că a fost savurat de fani. Au existat ocazii mari de a înscrie la ambele porţi. Am reuşit două goluri, dar am mai avut şanse de a mai marca. Am meritat să câştigăm meciul.

Este important acest rezultat pentru că am continuat seria rezultatelor pozitive din campionat. Le mulţumesc jucătorilor, fanilor care au venit aici să ne susţină. Sper să continuăm aşa. Am arătat caracter şi am câştigat.

E bine că Tudorie a început să marcheze, este foarte important pentru starea sa mentală. Lucrează din greu la antrenamente şi sper să mai marcheze goluri.

Campionatul este lung, luăm meci cu meci. Cu siguranţă vrem să ne salvăm de la retrogradare, dar ne uităm şi la zona de play-off. Avem 9 puncte şi ne uităm la partea superioară a clasamentului. În acest moment, consider că ne creştem nivelul de joc de la meci la meci”, a spus Alagic, la flash-interviu.

Afla mai multe despre: adrian mihalceasuperligaunirea sloboziaeliminarejordan gelearbitri 

viewscnt
Articole similare