Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Tupeu extraordinar şi încă nu a realizat nimic”. Viorel Moldovan cere mai mult respect de la Cătălin Cîrjan: ”Sunt curios dacă la Arsenal îşi permite aşa ceva” | EXCLUSIV

”Tupeu extraordinar şi încă nu a realizat nimic”. Viorel Moldovan cere mai mult respect de la Cătălin Cîrjan: ”Sunt curios dacă la Arsenal îşi permite aşa ceva” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Tot scandalul dintre Cîrjan şi cei de la FRF a pornit după ce jucătorul s-a aflat iniţial pe lista convocaţilor pentru selecţionata U21, după care a fost "retrogradat" la reprezentativa U20.

”Tupeu extraordinar”. Viorel Moldovan nu este de acord cu atitudinea lui Cîrjan: ”Sunt curios dacă la Arsenal îşi permite aşa ceva” | EXCLUSIV 

Cătălin Cîrjan a iscat un scandal monstru în fotbalul românesc, după ce a lansat o serie de acuzaţii neverosimile la adresa FRF, în special în legătură cu directorul tehnic Mihai Stoichiţă.

Fotbalistul lui Arsenal susţine că Stoichiţă face legea la echipele de juniori şi că, de cele mai multe ori, convocările nu sunt decise de valoarea sau formă, ci de pile şi relaţii.

După ce a produs o undă de şoc cu declaraţiile sale la adresa mai multor oficiali FRF, Cătălin Cîrjan a revenit, pentru Playsport, cu răspunsuri la reacţiile lui Mihai Stoichiţă, Emil Săndoi şi Andrei Vochin. 

Viorel Moldovan nu este de acord cu atitudinea tânărului Cîrjan: ”Încă nu a realizat nimic, să îşi vadă de treabă!”. 

”O nebunie! Am văzut şi jucători nemulţumiţi care dau atacuri cu un tupeu extraordinar. Mulţi puşti. Mai mulţi vorbesc decât fac. Nu sunt mulţumiţi de nimic.  Fiecare declară ce vrea, fiecare e liber. Dar trebuie să şi probezi ce declari. Eu nu cred că are dreptate (n.r. despre Cîrjan). El trebuie să îşi vadă de treaba lui. Da, vizavi de acel program, cred că îmi aduc aminte că au fost două meciuri amicale. Hai să spunem că poate îi dau dreptate dacă a avut posibilitatea să meargă undeva cu echipa de club. Poate că e mai interesant. Dar, oricum, se vorbeşte foarte mult deja! 

Bun, e un jucător talentat, a progresat foarte mult, dar în momentul de fata încă nu a realizat nimic. Tot dialoguri să avem, înainte nu era la nivel juvenil. Acum tot vrem dialoguri. 

Am mai văzut iar de Coubiş, cum că anumiţi colegi l-au acuzat la lot, că nu ştiu ce. Citesc nişte lucruri şi îmi vine să îmi fac cruce. Sunt incredibile discuţiile astea, nu aduc viitor şi nu fac bine! Sunt curios dacă la Arsenal acolo îşi permite să îi certe pe antrenori, să ia asemenea poziţie? Mai bine să îşi vadă de treaba lui”, a răbufnit Viorel Moldovan la Orange Sport. 

Caz închis! Andrei Coubiş nu vrea să mai audă de naţionala României: ”Diurna – ridicolă! Doar zece euro”

Afla mai multe despre: cirjannaţională româniei 

viewscnt
Articole similare