Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Turcii, la picioarele lui Marius Şumudică! Ce scrie presa internaţională: ”Tipul ăsta ştie meserie”

Turcii, la picioarele lui Marius Şumudică! Ce scrie presa internaţională: ”Tipul ăsta ştie meserie”
Comentarii

Marius Şumudică a fost instalat pentru a doua oară pe banca tehnică a turcilor de la Gaziantep la data de 7 septembrie 2023.

Gaziantep, formaţia pregătită de Marius Şumudică, a câştigat partida cu Istanbulspor, scor 2-0, în etapa a şasea din campionatul Turciei.

Presa din Turcia scrie despre Şumudică şi au evidenţiat aspectele bune de la Gaziantep de când a revenit antrenorul român. 

"Gaziantep FK l-a numit în fruntea echipei pe Marius Şumudică. După aducerea antrenorului cu experienţă, echipa a pierdut cu 2-0 în deplasare la Kayserispor, iar apoi a învins-o pe Istanbulspor (2-0) şi a obţinut prima victorie în campionat, după o serie de înfrângeri.

Ulterior, Gaziantep, aflată în ascensiune sub conducerea antrenorului român, a obţinut a doua victorie la rând, după 2-1 în deplasare cu Samsunspor. 

Gaziantep, care şi-a revenit sub conducerea românului Marius Şumudică, a reînviat din propria cenuşă şi a devenit una dintre echipele intrigante ale campionatului. Gaziantep va juca împotriva celor de la Başakşehir, în deplasare, în etapa a 8-a, iar apoi se va confrunta cu Antalyaspor, acasă, în runda a 9-a", au notat turcii.

În urma acestui succes, Gaziantep, echipa lui Marius Şumudică, a urcat pe locul 18, cu trei puncte în şase etape.

Afla mai multe despre: marius şumudicăgaziantepfotbal internaţionaldrăguş 

viewscnt
Articole similare