Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Turcii nu renunţă la războiul cu Colţescu şi aşteaptă suspendări pe viaţă: "Să vedem dacă UEFA luptă împotriva rasismului!"

Turcii nu renunţă la războiul cu Colţescu şi aşteaptă suspendări pe viaţă: "Să vedem dacă UEFA luptă împotriva rasismului!"
Comentarii

UEFA a decis că Sebastian Colţescu nu a folosit cuvinte cu tentă rasistă în scandalul în care a fost implicat la meciul PSG - Başakşehir, din grupele Ligii Campionilor, dar turcii nu renunţă la războiul pe care-l poartă cu brigada român de arbitri, condusă de Ovidiu Haţegan.

Joi, UEFA a anunţat că a finalizat ancheta în cazul scandalului cu acuzaţii de rasism dintre Colţescu şi Pierre Webo, membru în stafful lui Başakşehir. Turcii n-au fost deloc mulţumiţi de deznodământul la care au ajuns oficialii forului continental şi nu renunţă la "războiul" lor.

Deşi UEFA a stabilit deja că Sebastian Colţescu nu a fost rasist, turcii aşteaptă alt deznodământ şi anunţă ancheta continuă.

"Pozitia pe care PSG şi Başakşehir au avut-o împotriva rasismului a intrat în istoria ca o zi specială. A avut un ecou incredibil în lume. Am primit o scrisoare de la preşedintele UEFA, Ceferin. Inspectorul şi-a finalizat ancheta şi i-a trimis pe arbitri către Consiliul Disciplinar UEFA. Acum vom aştepta rezultatul. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem cum UEFA va rezista în lupta contra rasismului. Noi am depus cerere ca cei doi arbitri (n.r. - Sebastian Colţescu şi Octavian Şovre) să fie suspendaţi pe viaţă", a spus Goksel Gumusdag, pentru ajansspor.com.

Afla mai multe despre: basaksehirturciarasismscandalcoltescu 

viewscnt
Articole similare