You are here:

Turneu puternic de polo pentru România în pregătirea pentru JO de la Paris

Turneu puternic de polo pentru România în pregătirea pentru JO de la Paris

Alte sporturi

Comentarii

Naţionala de polo a României participă, între 4-7 iulie, la un puternic turneu internaţional în Serbia, în pregătirea pentru JO de la Paris.

Tricolorii vor debuta joi seară, de la ora 21.45, în compania gazdei Serbia, iar celelalte partide se vor juca astfel: vineri, cu Muntenegru, sâmbătă, cu Franţa şi Australia, iar duminică în compania Germaniei.

Cu excepţia Germaniei, toate celelalte echipe sunt calificate la JO de la Paris.

”Aceşti sportivi incredibili au muncit din greu şi acum e momentul să le arătăm susţinerea noastră necondiţionată. Hai, România! Suntem alături de voi, băieţi!”, a transmis FR Polo.

La revenirea în ţară, jucătorii antrenaţi de Bogdan Rath vor susţine ultimul cantonament la Izvorani (9-21 iulie). În pregătiri se află jucători de la echipele Spandau 04 Berlin, EN Tourcoing, PannErgy MVLC Miskolc, Steaua Bucureşti, CSM Oradea, Dinamo Bucureşti.

Naţionala de polo a României s-a calificat la JO datorită clasării pe locul 10 la Campionatul Mondial, fiind prima echipă eligibilă în urma retragerii din competiţia de la Paris a Africii de Sud.

România va juca la JO în grupa A, cu Grecia, Croaţia, SUA, Italia, Muntenegru. În grupa B au fost repartizate Ungaria, Spania, Australia, Japonia, Serbia şi Franţa.

Echipa României a participat ultima dată la Jocurile Olimpice în 2012, când s-a clasat pe locul 10. Cea mai bună clasare a sa a fost la ediţia din 1976, când a fost pe locul 4.

Afla mai multe despre: joparispolo 

viewscnt
Articole similare