Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U BT Cluj a pierdut cu Ludwigsburg! Unde joacă meciul decisiv pentru ultimul loc din Turneul Final Four al Ligii Campionilor

U BT Cluj a pierdut cu Ludwigsburg! Unde joacă meciul decisiv pentru ultimul loc din Turneul Final Four al Ligii Campionilor

Baschet

Comentarii

Campioana României la baschet masculin, U Banca Transilvania Cluj, a fost învinsă miercuri, în deplasare, de formaţia MHP Riesen Ludwigsburg, scor 92-75 (40-33), în al doilea meci din trei programate în sferturile Ligii Campionilor. Meciul decisiv pentru calificarea la Turneul Final Four va avea loc în 19 aprilie, în BT Arena.

U BT Cluj pierde cu Ludwigsburg şi intră în decisiv pentru ultimul loc din Turneul Final Four al Ligii Campionilor

Principalii marcatori ai partidei au fost Happ şi Radebaugh, câte 18 puncte, pentru gazde, respectiv Stipanovic 16 şi Guzman 15, pentru U BT Cluj, care a fost încurajată de câteva zeci de fani în Germania.

Campioana României a plătit tribut celor peste 20 de mingi pierdute în atac şi duelurilor la recuperare în ofensivă.

În primul meci al seriei, campioana României s-a impus cu scorul de 76-73 în faţa a 10.000 de fani, iar acum scorul general este 1-1. Partida decisivă va avea loc în BT Arena, la 19 aprilie, pentru un loc la Turneul Final Four.

Trei echipe au obţinut deja biletele după celelalte dispute din sferturile de finală: Baxi Manresa, Hapoel Holon şi Lenovo Tenerife. Câştigătoarea din seria U BT Cluj-MHP Riesen Ludwigsburg se va duela cu Baxi Manesa în semifinale.

Turneul Final Four va avea loc la Bilbao, între 6 şi 8 mai. În 6 mai sunt programate semifinalele, iar în 8 mai se vor juca finala pentru medalia de bronz şi cea pentru trofeu. Biletele s-au pus în vânzare din 28 martie.

U BT Cluj evoluează în premieră pentru România în sferturile BCL, după ce a început sezonul în preliminarii, la a patra încercare. A câştigat turneul preliminar, la Peristeri, apoi prima fază a grupelor şi cea din Top 16, cu doar două înfrângeri în total şi a atins cea mai bună performanţă a unei echipe masculine româneşti în Basketball Champions League, competiţie aflată la a şasea ediţie.

În 2021, trofeul a fost câştigat de spaniolii de la San Pablo Burgos.

Afla mai multe despre: u bt cluj 

viewscnt
Articole similare