adplus-dvertising
You are here:

U BT Cluj a vândut în 30 de minute toate biletele pentru meciul decisiv cu Ludwigsburg, din Liga Campionilor

U BT Cluj a vândut în 30 de minute toate biletele pentru meciul decisiv cu Ludwigsburg, din Liga Campionilor

Baschet

Comentarii

Campioana României la baschet masculin, U Banca Transilvania Cluj, a vândut, joi, în doar 30 de minute, toate biletele disponibile online, pentru meciul al treilea, decisiv pentru calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, cu MHP Riesen Ludwigsburg. Capacitatea BT Arena este de 10.000 de locuri.

Joi, la ora 17.00, U BT Cluj anunţa, după înfrângerea din seara precedentă în Germania, din sferturi: ”Aşa ne-a fost norocul! Avem ocazia să luptăm împreună acasă în meciul decisiv pentru calificarea în Final Four Basketball Champions League! Hai să jucăm din nou cu sala plină pentru o calificare istorică! 10.000 pentru Final Four. Ia bilet acum!”.

Tichetele s-au vândut în 30 de minute. ”SOLD OUT online în 30 de minute. Încă 100 de bilete vor fi disponibile marţi de la ora 12:00, la casierie”.

Meciul al treilea cu MHP Riesen Ludwigsburg va avea loc în 19 aprilie. Scorul general este 1-1, după ce U BT a câştigat cu 76-73 acasă, iar miercuri seară a cedat în deplasare, cu 75-92.

La primul meci al seriei, audienţa la un meci de baschet din România a fost doborâtă, BT Arena fiind plină.

Trei echipe au obţinut deja biletele după celelalte dispute din sferturile de finală: Baxi Manresa, Hapoel Holon şi Lenovo Tenerife. Câştigătoarea din seria U BT Cluj-MHP Riesen Ludwigsburg se va duela cu Baxi Manesa în semifinale.

Turneul Final Four va avea loc la Bilbao, între 6-8 mai. În 6 mai sunt programate semifinalele, iar în 8 mai se vor juca finala pentru medalia de bronz şi cea pentru trofeu. Biletele s-au pus în vânzare din 28 martie.

U BT Cluj evoluează în premieră pentru România în sferturile BCL, după ce a început sezonul în preliminarii, la a patra încercare. A câştigat turneul preliminar, la Peristeri, apoi prima fază a grupelor şi cea din Top 16, cu doar două înfrângeri în total şi a atins cea mai bună performanţă a unei echipe masculine româneşti în Basketball Champions League, competiţie aflată la a şasea ediţie.

În 2021, trofeul a fost câştigat de spaniolii de la San Pablo Burgos.

viewscnt
Articole similare