Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Cluj a învins Dunărea Călăraşi cu 2-1. Reacţiile celor doi antrenori: ”A fost vizbilă frustrarea din jocul nostru” VIDEO

U Cluj a învins Dunărea Călăraşi cu 2-1. Reacţiile celor doi antrenori: ”A fost vizbilă frustrarea din jocul nostru” VIDEO

U Cluj

Comentarii

U Cluj a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Dunărea Călăraşi, în ultimul meci al etapei a XV-a a Ligii a II-a.

Au marcat: Gavra '26, Ribeiro '84 / Şandru '78 (p)

FC U Craiova este lider în clasament, cu 30 de puncte, din 14 meciuri, echipă urmată de Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi Rapid, cu câte 26 de puncte, şi de Dunărea şi ASU Poli Timişoara, cu 24 de puncte fiecare.

”E bine că am câştigat, greu, foarte greu, dar să ştiţi că am anticipat un joc foarte greu. Din păcate faptul că cei de la Farul nu au venit să joace ne-a adus într-o stare de frustrare” a mărturisit Costel Enache, antrenorul clujenilor, după meci.

”Da într-adevăr am început mai slab în minutul 30 am schimbat sistemul şi deja am început să controlăm jocul. Nu avea voie să scape de la centrul terenului când mingea era la noi să scape un jucător advers singur cu portarul. Am rămas doar cu 24 de puncte destul de puţine, ne trebuiesc încă puncte din cele 6 meciuri care se vor disputa la anul va trebui să avem cel puţin 10 puncte ca să ajungem cumva în play off” a explicat şi Cristi Pustai, antrenorul Dunării.

U Cluj urcă de pe locul 14 pe 10, cu 20 puncte, din 13 meciuri, la egalitate cu Farul Constanţa, de pe locul 11, care a disputat tot 12 jocuri.

Afla mai multe despre: costel enachecristi pustai 

viewscnt
Articole similare