You are here:

”U” Cluj, pe modelul lui Bayer Leverkusen! Chipciu a făcut show după ce ardelenii au ajuns pe primul loc şi speră să revină la naţională: ”Am fost urmărit”

”U” Cluj, pe modelul lui Bayer Leverkusen! Chipciu a făcut show după ce ardelenii au ajuns pe primul loc şi speră să revină la naţională: ”Am fost urmărit”

Superliga

Comentarii

”U” Cluj are un start fulminant de campionat. ”Şepcile roşii” au învins-o pe Gloria Buzău în etapa a şaptea, scor 2-0, şi au urcat pe primul loc în campionat.

Alex Chipciu, unul dintre veteranii din echipa antrenată de Neluţu Sabău, a declarat că nu se gândeşte în acest moment la un titlu istoric alături de ”U” Cluj, însă a dat exemplul Gironei şi al lui Bayer Leverkusen, echipe ce au şocat fotbalul european în sezpnul trecut.

”U” Cluj defilează în Superliga. Ce a declarat Chipciu după un nou succes al ardelenilor

”Suntem realişti, cu picioarele pe pământ. Nu suntem cu capul în nori. Nu m-am gândit că vom fi pe primul loc dacă vom câştiga. Sperăm să fim Girona, din Spania, apoi Bayer Leverkusen.

Nu ştiu dacă ne-am gândit la ceva, ne-am pregătit foarte bine, am făcut un antrenament foarte greu. Am luat fiecare meci în parte. 

Suntem pe primul loc. Cred că, faţă de anii trecuţi, când atacăm pe gândim şi la ce urmează, nu mai suntem aşa avântaţi. Am avut jocuri consistente. Avem cinci deplasări în şapte etape, ceea ce mi se pare incredibil. 

E important să legăm victoriile. Cu cât te ţine mai mult energia şi entuziasmul mai mult, poţi face lucruri mai mari. Atmosfera e foarte bună, cei care nu joacă sunt şi ei într-o stare bună”, a spus Chipciu.

Veteranul lui ”U” se gândeşte la echipa naţională: ”Vă daţi seama ce bucurie ar fi pentru mine”

”(n.r. despre o posibilă revenire la naţională) Am fost urmărit de secunzii naţionalei cam multă vreme, mă cunosc cu ei. A fost un post deficitar, cel de fundaş stânga, şi la EURO. Vom vedea ce va fi, eu joc fotbal, vă daţi seama ce bucurie ar fi pentru mine dacă aş fi convocat”, a adăugat acesta.

Afla mai multe despre: superliga”u” clujchipciu 

viewscnt
Articole similare