Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Cluj se opune plecării lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova şi îi bate obrazul: ”Ce facem acum după ce ne-a spus să îi reziliăm contractul lui Pires?”

U Cluj se opune plecării lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova şi îi bate obrazul: ”Ce facem acum după ce ne-a spus să îi reziliăm contractul lui Pires?”

U Cluj

Comentarii

Eugen Neagoe nu a rezistat ofertei de la Universitatea Craiova şi vrea să plece de la U Cluj.

Neagoe o lasă pe Universitatea Cluj pe locul 14, cu 19 puncte şi o ia pe Craiova de pe locul 5, cu 38 de puncte. 

Preşedinte U Cluj, Radu Constantea, a recunoscut faptul că Neagoe i-a cerut rezilierea contractului. El spune că echipa din Ardeal nu este de acord cu acest lucru. 

Mai mult decât atât, oficialul de la Cluj i-a bătut obrazul lui Eugen Neagoe. El susţine că antrenorul a făcut o listă cu transferuri, dar şi cu plecări, iar acum îşi doreşte să lase echipa clujeană. 

”Ce facem acum după ce ne-a spus să îi reziliam contractul lui Pires?”

”Am fost sunat de domnul Neagoe, iar dânsul m-a anunţat că vrea rezilierea contractului deoarece vrea să meargă la Craiova de unde a primit ofertă.

Noi nu suntem de acord cu rezilierea contractului deoarece nu e normal să primim acesta solicitare tocmai pe 23 decembrie, mai ales că domnul Neagoe făcuse şi o listă cu destui jucatori pe ea, cei pe care dânsul nu îi mai dorea. Cu Pires am şi reziliat, iar acum ce facem?

Ne trezim că vrea să ne plece antrenorul? A rămas ca domnul Neagoe să vină la Cluj şi să discutăm faţa în faţă. Însă, noi nu suntem de acord cu rezilierea”, a spus Constantea pentru ProSport.

Cum arată bilanţul lui Neagoe la U Cluj: a înregistrat 6 victorii, 7 egaluri şi 6 înfrângeri în 19 meciuri.

Afla mai multe despre: u cluj-neagoe-universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare