Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova a câştigat, dar CFR primeşte toate laudele: ”Cel mai bun joc al lor”. Cine a fost ales omul meciului | EXCLUSIV

U Craiova a câştigat, dar CFR primeşte toate laudele: ”Cel mai bun joc al lor”. Cine a fost ales omul meciului | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova a învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0 (0-0), sâmbătă seară, într-o partidă din etapa a 18-a din Superligă.

Unicul gol al partidei a fost marcate de către Elvir Koljic, în minutul 90 al jocului.

Universitatea a câştigat, dar CFR a jucat mai bine

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a urcat pe locul 3, cu 32 de puncte, în timp ce CFR Cluj rămâne pe locul 2, cu acelaşi număr de puncte, dar cu un golaveraj superior.

Prezent în studioul Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor de la CFR Cluj, chiar dacă a pierdut meciul, în special îndreptate către grecul Panagiotis Tachtsidis, cel care a lovit bara de două ori.

Mihai Stoica: ”CFR a făcut cea mai bună partidă din acest sezon. Pe Tachtsidis nu l-am văzut atât de activ pe faza ofensivă niciodată.

Unul dintre cele mai bune jocuri pe le-a făcute. Se întâmplă câteodată să nu intre, să ai ocazie după ocazie, dar să iei şi gol în ultimul minut, e prea de tot. E un rezultat care n-are nicio legătură cu ce s-a jucat în teren”.

Ovidiu Herea: ”CFR-ul a controlat a acest joc, a jucat bine, a avut ocazii, dar a dat-o în bară. Şi au şi luat gol pe final. Păcat, aşa e în fotbal. Dacă nu o bagi în poartă aşa se întâmplă”.

Mihai Stoica: ”Uite golul. E o respingere şi ajunge mingea....Până la urmă, dacă discutăm despre ultimii doi jucători care au atins mingea la gol - Koljic şi Roguljic - sunt jucători băgaţi de Petev.

Până acum, Petev are un hat-trick. Are trei meciuri din trei câştigate. Şi-a pus amprenta la meciul ăsta. Ok, astea sunt schimbările, dar uite că a fost inspirat De regulă, jucătorul meciului este un jucător de la echipa care a câştigat. Dar aici, pentru mine, jucătorul meciului este Tachtsidis”.

Afla mai multe despre: mihai stoicaovidiu hereakoljic 

viewscnt
Articole similare