Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova evită greşelile din trecut! Fotbalistul oltenilor de la care CFR Cluj şi FCSB îşi pot lua gândul: "Nu suntem de acord"

U Craiova evită greşelile din trecut! Fotbalistul oltenilor de la care CFR Cluj şi FCSB îşi pot lua gândul: "Nu suntem de acord"
Comentarii

Universitatea Craiova şi-a făcut echipă de titlu, iar Mihai Rotaru respectă regula impusă în privinţa plecărilor. Oltenii nu vând mai mult de un jucător important într-o perioadă de transferuri şi nici nu doresc să întărească echipele rivale.

Alexandru Cicâldău pleacă doar în străinătate. Cârţu e mulţumit de U Craiova

U Craiova are câteva puncte fixe în echipă, iar oltenii nu au de gând să-şi vândă cei mai buni jucători echipelor importante din Liga 1. Este şi cazul lui Alexandru Cicâldău, cel care a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB, înainte de transferul la Craiova: "El a ieşit în evidenţă mult în situaţii de a finaliza cu Clinceni şi Botoşani. Nu cred că e cineva de acord să îl dea la o echipă rivală", a declarat Cârţu pentru Telekom Sport. 

Sorin Cârţu a vorbit şi despre jocul echipei, iar preşedintele a observat o îmbunătăţire: "Văd în ultimul timp, şi nu am observat în toată perioada asta de când sunt preşedinte, la antrenorii care au fost la echipă... Parcă văd că echipa are preocupare pentru reactivitate imediată. La ce foame de performanţă e la noi la Craiova, n-aş spune că fanii ar prefera să jucăm spectaculos şi să pierdem. Ne-am dori să fi jucat prost la partida aia, cum am jucat de fapt, la partida aia cu Clujul, şi să o fi câştigat.

La noi, în România, de ani de zile, tot timpul, ei (n.r. - arbitrii) au influenţat ierarhia. Sunt încă dezamăgit, e dezolant să vezi că tot nu avem intenţia să venim cu VAR-ul. Se tot găsesc nişte explicaţii puerile. Să fim ultima dintre toate ţările....", a mai spus oficialul oltenilor. 

 

Afla mai multe despre: u craiovaalexandru cicaldausorin cartu 

viewscnt
Articole similare