Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova - FCU Craiova, derby de Oltenia! Gică Craioveanu: "Va fi ca Lazio - Roma, nebunie!"

U Craiova - FCU Craiova, derby de Oltenia! Gică Craioveanu: "Va fi ca Lazio - Roma, nebunie!"
Comentarii

Gică Craioveanu, oficial al U Craiova, a vorbit despre derby-urile dintre U Craiova şi FCU Craiova 1948, ambele echipe fiind în Liga 1 acum. "Grande" consideră că la partidele dintre cele două vor ieşi scântei şi a comparat meciul cu un derby celebru din Europa.

U Craiova - FCU Craiova, derby de Oltenia: "Va fi ca Lazio - Roma, nebunie!"

Craiova lui Rotaru a câştigat Supercupa României, la penalty-uri, contra CFR-ului şi va porni cu moral bun în primul meci din noul sezon din Liga 1. Gică Craioveanu are aşteptări mari şi a vorbit despre cine sunt favoritele la tilul, dar şi despre partidele cu cealaltă echipă din Craiova, FC U Craiova 1948.

"Am început foarte bine sezonul, cu Supercupa. Avem un meci foarte important, că dacă nu câştigi primul meci acasă e deranj, pentru că la noi bucuriile trec repede. CFR, FCSB, suntem cei mai mari favoriţi noi trei. Mai poate interveni o surpriză, dar greu.

Va fi nebunie, o să dăm piept cu ei. Cine e mai bun câştigă şi cred că noi suntem mai buni. Lazio - Roma nu e un derby? Aşa va fi şi la Craiova", a spus Gică Craioveanu, la sosirea în România.

U Craiova a câştigat Cupa României în sezonul trecut şi Supercupa României la începutul acestui sezon.

Afla mai multe despre: gica craioveanuu craiovafc u craiova 1948derbyliga 1titlu 

viewscnt
Articole similare