Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ucraina, fără pic de vlagă” Răzvan Lucescu ştie care ar putea fi marea problemă a României: ”Este singurul pericol”

”Ucraina, fără pic de vlagă” Răzvan Lucescu ştie care ar putea fi marea problemă a României: ”Este singurul pericol”

Echipa națională

Comentarii

România a spulberat-o pe Ucraina, scor 3-0, în meciul de debut de la EURO 2024.

România a învins-o pe Ucraina, scor 3-0, în prima etapă din grupa E de la EURO 2024, pe Allianz Arena din Munchen

Golurile ”tricolorilor” au marcat prin Nicolae Stanciu (29), Răzvan Marin (53) şi Denis Drăguş (57).

Victoria vine la o zi după ce selecţionerul Edi Iordănescu a împlinit 46 de ani. Tricolorii au fost susţinuţi din tribune de zeci de mii de suporteri.

Răzvan Lucescu a analizat România - Ucraina şi le atrage atanţia tricolorilor: ”Este singurul pericol”

Răzvan Lucescu, fostul selecţioner al României, a avut doar cuvinte de laudă la adresa tricolorilor şi i-a taxat pe adversarii de astăzi, despre care a spus că nu au avut atitudinea potrivită pentru o partidă de turneu final.

În opinia lui Răzval Lucescu, Edi Iordănescu trebuie să îşi aducă jucătorii cu picioarele pe pământ după acest succes de răsunet, pentru a-i ţine în priză pe tricolori pentru ultimele două partide din grupă, cruciale în economica calificării.

”Un meci fantastic şi toate laudele, toate aprecierile. O echipă foarte motivată, perfectă. A funcţionat totul extraordinar de bine. Au luptat în echipă, au fost agresivi, au alergat... Tot ce trebuie să facă un jucător care să intre în angrenajul unei echipe.

Ucraina a fost fără pic de vlagă, fără agresivitate. O echipă în care fiecare jucător a încercat să rezolve individual fiecare fază. A părut o echipă ştearsă, epuizată.

Echipa noastră a arătat un plus de unitate, de determinare, şi asta puteai să înţelegi din modul lor de a se comporta în teren. Au fost pozitivi tot timpul. Uită-ţe puţin la Belgia - Slovacia. Pe undeva, Slovacia a semănat cu România din punct de vedere al spiritului.

Belgia mi s-a părut ştearsă. Au încercat să joace individiual, prin încercările unor jucători de clasă, dar în ziua de azi echipa învinge individualul.Organizarea lui Edi a fost perfectă. Singurul pericol este să nu fie (n.r. jucătorii) prea euforici în subconştientul lor.

Pot spune că echipa noastră are şanse mari să iasă din grupe”, a spus Răzvan Lucescu, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: răzvan lucescuromâniaucraina 

viewscnt
Articole similare