Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ucraina, într-o situaţie asemănătoare cu cea a FCSB-ului, înainte de meciul cu Backa Topola. Shevchenko a pierdut trei portari din cauza coronavirusului

Ucraina, într-o situaţie asemănătoare cu cea a FCSB-ului, înainte de meciul cu Backa Topola. Shevchenko a pierdut trei portari din cauza coronavirusului
Comentarii

Andriy Lunin (21 de ani), al doilea portar de la Real Madrid, a fost depistat cu noul coronavirus, în urma celor mai recente controale pe care le-a făcut naţionala Ucrainei în Franţa, înaintea amicalului, programat miercuri, contra ”cocoşilor galici”.

Lunin ar fi putut fi titular în meciul cu Franţa, deoarece veteranul din poarta Ucrainei, Andriy Pyatov (36 de ani, 96 de selecţii), a fost depistat cu coronavirus, la o testare anterioară. În aceeaşi situaţie cu Pyatov se află şi colegul său de la Şahtior, mijlocaşul Taras Stepanenk.

Ucraina avea programate contra Germaniei (sâmbătă, 10 octombrie) şi Spaniei (marţi, 13 octombrie) două meciuri din Liga Naţiunilor. Andriy Lunin nu va putea fi utilizat în niciuna dintre cele două partide extrem de importante şi dificile pentru ucraineni.

În plus, pe lângă Andriy Lunin şi Andriy Pyatov, selecţionerul Shevchenko nu se va putea baza în poartă nici pe Yuriy Pankiv (35 de ani, 0 selecţii). Conform elespanol.com, goalkeeper-ul lui Oleksandriya a fost şi el infectat cu COVID-19.

Singurul portar valabil rămâne Heorhiy Bushchan (26 de ani), de la Dinamo Kiev, care nu a apucat să debuteze pentru Ucraina. 

 

Afla mai multe despre: ucrainareal madridfcsbandriy luninandriy pyatovshevchenko 

viewscnt
Articole similare