Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ucraina s-a calificat dramatic la EURO 2024 şi va juca în grupa României!

Ucraina s-a calificat dramatic la EURO 2024 şi va juca în grupa României!

Echipa națională

Comentarii

Selecţionata de fotbal a Ucrainei va fi adversara României în Grupa E la EURO 2024, după ce a învins echipa Islandei cu scorul de 2-1, marţi seara, la Wroclaw (Polonia), în finala play-off-ului B.

Ucraina completează grupa României de la EURO 2024

Islandezii au deschis scorul prin Albert Gudmundsson (30), dar Ucraina a reuşit să întoarcă scorul în repriza secundă, prin golurile înscrise de Viktor Ţîgankov (54) şi Mihailo Mudrik (84).

În semifinale, Ucraina a învins Bosnia-Herţegovina cu 2-1, la Zenica, după un final incredibil. Gazdele au deschis scorul prin autogolul lui Mikola Matvienko (57), care a deviat centrarea lui Dedic.

Ucraina a crezut în şansa ei şi a reuşit să întoarcă scorul pe final. Roman Iaremciuk a egalat (85) la doar patru minute de la intrarea sa pe teren, iar Artem Dovbik a marcat golul victoriei (88), din centrarea aceluiaşi Iaremciuk.

La turneul final din Germania (14 iunie-14 iulie), România va debuta chiar contra Ucrainei, pe 17 iunie, la Munchen, după care va înfrunta Belgia, pe 22 iunie la Koln, şi Slovacia, pe 26 iunie la Frankfurt.

Afla mai multe despre: ucrainaislandaromaniaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare