Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ucraina vrea să meargă la Campionatul Mondial doar dacă îşi va câştiga pe teren locul! ”Am citit undeva că FIFA vrea să ne dea un wild card!”

Ucraina vrea să meargă la Campionatul Mondial doar dacă îşi va câştiga pe teren locul! ”Am citit undeva că FIFA vrea să ne dea un wild card!”
Comentarii

La Campionatul Mondial din Qatar se mai poate califica o singură echipă din Europa.

Ţara Galilor, Scoţia şi Ucraina sunt naţionalele care mai pot partica la turneul final, după un baraj care ar urma să aibă loc în luna iunie. FIFA a dorit ca Ucraina să meargă direct la Campionatul Mondial în baza unui unui wild card.

Totuşi, Ucraina prin vocea lui Yarmolenko, a susţinut că va merge la Campionatul Mondial doar în cazul în care îşi va câştiga pe teren acest drept. Ei refuză propunerea FIFA care a fost făcută în semn de solidaritate după ce Rusia a atacat Ucraina. 

De asemenea, Oleksandr Petrakov, selecţionerul Ucrainei îl susţine pe jucătorul lui şi a declarat că îşi doreşte ca echipa lui să ajungă la Campionatul Mondial, datorită propriilor merite. 

”Am citit undeva că FIFA vrea să ne dea un wild card!”

”UEFA ne va spune data la care trebuie să jucăm cu Scoţia în luna iunie. Am discutat totul, există înţelegere din partea lor. Sunt de acord cu Yarmolenko în privinţa asta. Trebuie să jucăm, să ne câştigăm singuri locul la Cupa Mondială, dar vorbesc din punctul meu de vedere.

Avem un preşedinte al Federaţiei şi un comitet executiv care vor lua această decizie, dar eu cred că trebuie să jucăm”, a declarat Oleksandr Petrakov, selecţionerul Ucrainei, potrivit Sport.ua.

Ce a declarat Andriy Yarmolenko

”Este greu să ne gândim acum la fotbal, dar dacă va trebui să jucăm, cum putem noi să ieşim pe teren şi să nu dăm totul văzând cum luptă oamenii din Ucraina? Bineînţeles că trebuie să ne antrenăm. Va fi greu pentru că mulţi jucători au rămas în Ucraina şi nu se antrenează. Unul ţine în mâini o mitralieră, unul distribuie mâncare, nu se pot gândi la fotbal.

Am citit undeva că FIFA vrea să ne dea un wild card la Cupa Mondială, dar cred că nu este un lucru corect. Avem mâini şi picioare şi trebuie să luptăm pentru un loc pe terenul de fotbal”, a transmis şi Andriy Yarmolenko.

Afla mai multe despre: fifa-ucraina-qatar 

viewscnt
Articole similare