adplus-dvertising
You are here:

UEFA a anunţat decizia în cazul meciului Fenerbahce - Dinamo Kiev, la care fanii gazdelor au scandat numele lui Vladimir Putin!

UEFA a anunţat decizia în cazul meciului Fenerbahce - Dinamo Kiev, la care fanii gazdelor au scandat numele lui Vladimir Putin!
Comentarii

Comisia de Apel a UEFA a comunicat vineri decizia forului european în cazul suporterilor echipei Fenerbahce, care au avut scandări pro-Putin în timpul manşei secunde din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Măsurile luate de UEFA sunt următoarele:

Avertisment dat clubului Fenerbahce SK, privind conduita necorespunzătoare a echipei;

A amendat clubul turc Fenerbahce SK cu suma de 50.000 de euro şi a dispus închiderea parţială a stadionului Sukru Saracoglu cu cel puţin 5.000 de locuri pentru următorul meci în care Fenerbahce SK va fi club gazdă. Motivaţia a fost aceea că galeria clubului din Istanbul a aruncat diverse obiecte pe gazon, a transmis mesaje provocatoare cu caracter ofensator şi a avut scandări interzise.

Închiderea parţială a unor sectoare ale stadionului Sukru Saracoglu este subiectul unei perioade de probă care se întinde pe următorii doi ani de la data emiterii prezentei decizii.

Echipa Dinamo Kiev a învins cu 2-1 pe Fenerbahce SK, la Istanbul, miercuri, 27 iulie, într-un meci contând pentru manşa secundă a turului doi preliminar al UEFA Champions League. 

viewscnt
Articole similare