Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA a confundat Budapesta cu Bucureşti şi a anunţat că meciul Ungaria - Portugalia se dispută la noi. :) Cum arată postarea de pe Facebook

UEFA a confundat Budapesta cu Bucureşti şi a anunţat că meciul Ungaria - Portugalia se dispută la noi. :) Cum arată postarea de pe Facebookgalerie foto

EURO 2020

Comentarii

UEFA a confundat Budapesta cu Bucureşti, într-o postare în care promovează meciul de astăzi dintre Ungaria şi Portugalia, în grupa F a EURO 2020.

Gafă de proporţii făcută de administratorul contului de Facebook al UEFA EURO 2020. Într-o postare în care este promovat meciul dintre Ungaria şi Portugalia, acesta a făcut o confuzie destul de des întâlnită.

Pe pagina oficială UEFA EURO 2020 a apărut informaţia că partida se va juca la... la Bucureşti, în contextul în care meciul se va disputa pe Puskas Arena, din Budapesta.

UEFA a confundat Budapesta cu Bucureşti

Cei care administrează pagina oficială de Facebook UEFA EURO 2020 au reuşit să agitele apele în rândul suporterilor maghiar, dar nu numai. Într-o postare în care partida este promovată, aceştia au scris că ”primul meci al zilei este Ungaria - Portugalia” şi că se va disputa ”în Bucureşti”.

A urmat un val de reacţii negative în zona de comentarii, mai ales din partea suporerilor maghiari. Însă administratorul paginii n-a modificat greşeală decât abia după jumătate de oră de la momentul în care mesajul a fost postat.

Şi Barcelona a confundat Budapesta cu Bucureşti

Greşeala făcută de cei de la UEFA nu este singulară. De-a lungul timpului au fost foarte multe cazuri în care Budapesta a fost confundată cu Bucureşti, dar şi invers. O astfel de gafă au făcut şi cei de la FC Barcelona.

Catalanii au fost cu Ferencvaros în grupele Champions League şi, pe 30 noiembrie 2020, au jucat la Budapesta. Însă, într-o postare pe Facebook, administratorii contului oficial de Facebook au scris că partida se dispută la Bucureşti.

Metallica, Michael Jackson, Whitesnake, Morcheeba, Kaiser Chiefs sau Iron Maiden au făcut şi ei confuzie între Bucureşti şi Budapesta.

Partida dintre Ungaria şi Portugalia se dispută astăzi, de la 19:00. Meciul zilei este Franţa - Germania, de la 22:00, în aceeaşi grupă. Ambele partide vor fi live text pe telekomsport.ro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: uefa 

viewscnt
Articole similare