Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA a decis! Stadionul naţionalei Serbiei, închis parţial din cauza rasismului fanilor

UEFA a decis! Stadionul naţionalei Serbiei, închis parţial din cauza rasismului fanilor
Comentarii

Stadionul naţionalei Serbiei va fi închis parţial la meciul cu Bulgaria, de duminică, din preliminariile EURO 2024, ca urmare a comportamentului rasist al fanilor în timpul victoriei cu 3-1 în faţa Muntenegrului, de luna trecută, a anunţat miercuri comisia de apel a UEFA.

Iniţial, Serbia era obligată să joace următorul meci de acasă cu porţile închise, verdict dat la 31 octombrie de către organismul disciplinar al UEFA, dar un apel al Federaţiei Sârbe de Fotbal a fost admis parţial şi pedeapsa a fost redusă.

Sectoarele est, nord şi sud ale stadionului vor fi acum închise pentru meciul de duminică, în urma verdictului dat de comisia de apel, care a confirmat şi amenda de 50.000 de euro (54.225 de dolari) pentru Federaţia Sârbă de Fotbal.

În verdictul iniţial, Muntenegru a fost amendată, de asemenea, cu 15.000 de euro şi i s-a interzis să vândă bilete suporterilor săi din deplasare pentru următorul meci din competiţia UEFA, care va avea loc duminică, în Ungaria, pentru comportamentul rasist al fanilor săi în meciul cu Serbia.

Serbia, care se află pe locul al doilea în Grupa G, cu 13 puncte din şapte meciuri, are cinci puncte peste Muntenegru, ocupanta locului al treilea, care are un meci în minus.

Afla mai multe despre: serbiaserbia muntenegruserbia bulgaria 

viewscnt
Articole similare