Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA anunţă că până la noi ordine în Transnistria nu se vor disputa meciuri din cupele europene

UEFA anunţă că până la noi ordine în Transnistria nu se vor disputa meciuri din cupele europene
Comentarii

Comitetul Executiv al UEFA a decis, vineri, ca în Transnistria să nu se dispute niciun meci din cupele europene până la noi ordine, ca urmare a unei evaluări a situaţiei din regiune.

Ca urmare a deciziei de vineri, UEFA i-a cerut clubului Sheriff Tiraspol, care va evolua în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, să propună un stadion din afara Transnistriei pentru meciurile de pe teren propriu. Comitetul Executiv al UEFA va reevalua situaţia atunci când va fi cazul.

FIFA, decizie importantă de ultim moment luată pentru Cupa Mondială! Ce înseamnă pentru echipele participante

FIFA a anunţat, joi, că echipele calificate la Cupa Mondială 2022 (21 noiembrie-18 decembrie) vor putea convoca până la 26 de jucători în Qatar, faţă de 23 până acum.

FIFA anunţă că 26 de jucători vor putea fi convocaţi la CM din Qatar. Biroul Consiliului FIFA îşi justifică decizia făcând referire la "necesitatea de a păstra o flexibilitate suplimentară datorită programului unic al Cupei Mondiale 2022 în calendarul global, precum şi contextului mai larg al efectelor perturbatoare cauzate de pandemia de coronavirus. COVID-19 la echipe înainte şi în timpul turneelor".

Preselecţia care va trebui transmisă de federaţiile naţionale vizate de Cupa Mondială poate include până la 55 de nume, faţă de 35 până acum. În plus, norocoşii câştigători care vor face parte din lista finală de 23 până la 26 de jucători trebuie să fie eliberaţi cel târziu pe 13 noiembrie de clubul lor.

Nu în ultimul rând, Biroul arată că nu pot fi mai mult de 26 de persoane pe banca echipei în timpul meciurilor de la Cupa Mondială, inclusiv maximum 15 rezerve şi 11 oficiali, inclusiv un medic.

Afla mai multe despre: uefa-fifa-transnistria 

viewscnt
Articole similare