Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Uită-te la Dan Petrescu şi Dorinel Munteanu”. Basarab Panduru, sfaturi pentru Mutu după ruşinea de la Hunedoara | EXCLUSIV

”Uită-te la Dan Petrescu şi Dorinel Munteanu”. Basarab Panduru, sfaturi pentru Mutu după ruşinea de la Hunedoara | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Corvinul Hunedoara, echipă din Liga 2, a învins-o pe CFR Cluj, scor 4-0, şi s-a calificat în semifinalele Cupei României.

Panduru, prima reacţie după Corvinul - CFR

Aflată la 10 puncte în spatele liderului FCSB după două etape de play-off, CFR Cluj mai are şanse doar matematice de a ridica titlul de campioană. Parcursul slab din campionat a fost încununat cu eliminarea ruşinoasă din Cupa României, care i-ar putea fi ”fatală” lui Adi Mutu.

Basarab Panduru a urmărit jocului CFR-ului şi a venit cu câteva sfaturi pentru Adi Mutu.

”E complicat pentru el, am văzut că de la ultimul meci nu îi mai ardea de nimic. Am văzut altă faţă, am văzut că a spus că e încă în obiectiv.. dar azi e puţin cam pe lângă obiectiv. Faptul că tu eşti eliminat din Cupă... Cred că asta atârnă greu, greu şi eliminarea şi scorul ăsta.

(n.r. despre marii jucători care ard etape, chiar dacă au fost mari jucători, ceva se întâmplă când ajung antrenor) Nu ai cum să o iei de foarte jos, probabil că trebuie să regândească următorii paşi.

El şi-a spus părerea atunci în legătura cu Munteanu, dar trebuie să regândească, să vezi unde eşti, să vezi cum a câştigat Petrescu campionatul, cum rămâne Oţelul în prima ligă”, a declarat Basarab Panduru.

Corvinul 4-0 CFR Cluj

Clujenii au rămas în zece oameni încă din minutul 11, când Tachtsidis a fost eliminat după o intrare la Marius Lupu, însă în minutul 27 Peter Michael a scăpat singur cu portarul advers şi nu a putut să îl învingă, iar din cornerul rezultat, Muhar a trimis în bara transversală, cu o lovitură de cap.

Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după şutul lui Lică, din minutul 43. Marius Coman a majorat avantajul hunedorenilor în minutul 50, iar în minutul 67 Pîrvulescu a înscris cel mai frumos gol al meciului cu un şut superb la vinclu.

Scorul final a fost marcat de Pop, care a închis tabela marcând cu o lovitură de cap la în ultimul minut, 90+2. Corvinul a învins-o pe CFR cu 4-0 şi va juca în semifinale cu învingătoarea din partida FCU Craiova – FC Voluntari.

Afla mai multe despre: adi mutubasarab pandurudorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare