You are here:

Ujfalusi şi-a amintit de Lobonţ şi Mutu: ”Am jucat alături de ei. Ne mai trimiteam mesaje uneori”

Ujfalusi şi-a amintit de Lobonţ şi Mutu: ”Am jucat alături de ei. Ne mai trimiteam mesaje uneori”

Fotbal

Comentarii

Thomas Ujfalusi a fost prezent la partida dintre România U20 şi Cehia U20 din postura de delegat al formaţiei oaspete.

Echipa under 20 a României a învins, joi, la Voluntari, cu scorul de 2-1 (1-0), reprezentativa similară a Cehiei, într-un meci amical. La meci a asistat în calitate de delegat al echipei din Cehia şi Thomas Ujfalusi.

Fostul internaţional ceh, acum în vârstă de 43 de ani, a fost coechipier cu Bogdan Lobonţ, selecţionerul naţionalei U20 a României. Ujfalusi şi-a amintit de perioada în care cei doi au fost coechipieri la Fiorentina: „A fost frumos. Am jucat împreună un an la Fiorentina. Sunt fericit că l-am revăzut după 15 ani. Este aproape acelaşi. Şi eu sunt aproape la fel. Singura diferenţă e că nu mai am părul lung. ” a spus Ujfalusi.

Fostul fundaş al Fiorentinei sau al lui Atletico Madrid a intuit faptul că Lobonţ va ajunge antrenor: ”Am ştiut, sigur că am ştiut. Era mai tânăr atunci.”

Ujfalusi nu a jucat doar alături de Lobonţ ci şi cu Adrian Mutu, un adevărat idol pentru fanii Fiorentinei: ”Am vorbit mereu cu el. Ştiu că a antrenat naţionala U21, acum a fost antrenorul Craiovei. Şi-a dat demisia, cred. Uneori ne mai trimitem mesaje, dar nu vorbim prea mult.” a spus cehul.

El şi-a amintit şi de originile sale româneşti: ”Mama nu e româncă. Tatăl tatălui meu. Bucureşti este un oraş frumos” a mai spus fostul mare fundaş ceh.

Thomas Ujfalusi a jucat în cariera sa la cluburi importante precum Hamburg, Fiorentina, Atletico Madrid sau Galatasaray. În Cehia a evoluat pentru Sigma şi Sparta Praga. A bifat 78 de selecţii în prima reprezentativă a Cehiei şi a marcat de două ori. 

Afla mai multe despre: thomas ujfalusi 

viewscnt
Articole similare