You are here:

ULTIMA ORĂ | 110 milioane € pentru două transferuri de top la Liverpool!

ULTIMA ORĂ | 110 milioane € pentru două transferuri de top la Liverpool!

Liverpool

Comentarii

Liverpool caută întăriri pentru a trece peste perioada Jurgen Klopp, cu Arne Slot la timonă.

Lider în clasamentul din Premier League, Liverpool se gândeşte deja la viitor şi a găsit înlocuitori pentru doi dintre jucătorii importanţi de pe Anfield Road. Arne Slot vrea să ducă echipa la următorul nivel de performanţă.

Lista de "cumpărături" a lui Arne Slot la Liverpool

Virgil van Dijk şi Trent Alexnader-Arnold sunt jucătorii pe care Arne Slot vrea să-i înlocuiască. Fundaşul dreapta, care joacă şi mijlocaş central, este dorit de Real Madrid, în timp fundaşul central olandez poate lua drumul Arabiei Saudite.

Nico Schlotterbeck (24 de ani), fundaşul central al Borussiei Dortmund, este dorit de Liverpool pentru înlocuirea lui Van Dijk. Germanul din defensiva lui Dortmund este cotat la 60 de milioane de euro de către şefii de pe Signal Iduna Park, un preţ pe care Liverpool îl poate plăti fără emoţii.

De asemenea, Jules Kounde (24 de ani) este dorit, la rândul său, pe Anfield Road pentru înlocuirea lui Alexander-Arnold. Se pare că Liverpool a făcut deja o ofertă de 50 de milioane de euro pentru Kounde, dar este greu de crezut că Barcelona îi va da drumul să plece.

Liverpool este lider în Premier League după  opt etape, cu 21 de puncte, cu unul peste Manchester City şi la patru peste Arsenal.

Afla mai multe despre: liverpooltransferurikoundeschlotterbeckarne slot 

viewscnt
Articole similare