Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | 140 de milioane de euro pentru transferul lui Victor Osimhen

ULTIMA ORĂ | 140 de milioane de euro pentru transferul lui Victor Osimhen

Serie A

Comentarii

Aflat în centrul unui scandal cu Napoli în urmă cu câteva săptămâni, Victor Osimhen e mai aproape de plecarea de la echipa de pe "Diego Maradona". Atacantul nigerian se află pe lista mai multor echipe importante, iar preţul transferului său ar putea fi unul cu adevărat mare.

Pornită pe drumul unei reconstrucţii din temelii, Chelsea ar putea să facă o ofertă cu care să-l convingă pe Aurelio De Laurentiis, patronul lui Napoli, să spună "da" transferului lui Victor Osimhen (24 de ani), golgheterul echipei din sezonul trecut.

În urmă cu câte săptămâni, Victor Osimhen a fost în centrul unui adevărat scandal cu Napoli din cauza a două clipuri postate pe contul oficial de TikTok al napoletanilor.

Chelsea, ofertă de 140 de milioane de euro pentru transferul lui Victor Osimhen?

Britanicii de la TEAMtalk anunţă că Victor Osimhen, atacantul care a contribuit decisiv la titlul câştigat de Napoli în sezonul trecut, ar putea ajunge în Premier Leauge, la Chelsea. "Albaştrii" ar fi gata să ofere nu mai puţin de 140 de milioane de euro pentru a obţine semnătura nigerianului.

Ceea ce n-ar fi neapărat o surpriză, având în vedere sumele exorbitante cheltuite pe transferurile lui Enzo Fernandez sau Moises Caicedo în perioada de mercato din vară. Dintre cei trei, Victor Osimhen pare cel mai îndreptăţi să se plătească o asemenea sumă pentru serviciile sale.

Mauricio Pochettino, antrenorul lui Chelsesa, caută un număr 9 veritabil, un atacant care să rupă plasele, iar Victor Osimhen se pare că e alesul.

Victor Osimhen a jucat 10 meciuri (802 minute) şi a marcat de şase ori, având în cont şi o pasă decisivă în toate competiţiile acestui sezon la Napoli. Sezonul trecut a fost o adevărată maşinărie de goluri pentru echipa napoletană: 31 de goluri şi cinci assist-uri în 39 de meciuri (3.021 de minute).

  • 120 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Victor Osimhen în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: victor osimhenofertachelseapremier leaguetransfer 

viewscnt
Articole similare