Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | 3 fotbalişti, "blindaţi" de Rapid: 2,8 milioane de euro!

ULTIMA ORĂ | 3 fotbalişti, "blindaţi" de Rapid: 2,8 milioane de euro!

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a "blindat" trei dintre cei mai importanţi fotbalişti din lot. Şefii clubului din Giuleşti au pus în contractele lor clauze de reziliere în valoare de 2,8 milioane de euro, pentru a scoate bani de pe urma lor în eventualitatea unui transfer.

Trei fotbalişti importanţi din lotul lui Cristiano Bergodi la Rapid au clauze de reziliere accesibile pentru cluburi, în eventualitatea în care sunt doriţi la alte echipe şi aceştia îşi dau acordul să plece de la formaţia din Giuleşti.

Horaţiu Moldovan, Xian Emmers şi Matias Kait, clauze de reziliere accesibile la Rapid

Portarul Rapidului şi al echipei naţionale, Horaţiu Moldovan, dar şi alţi doi jucători din lot, Xian Emmers şi Matias Kait, au clauze de reziliere accesibile în contractele semnate cu echipa din Giuleşti. Pierdere pentru Rapid ar fi în special Horaţiu Moldovan, jucător cu evoluţii consistente şi care e titularul postului de portar la echipa naţională.

Concret, Horaţiu Moldovan are o clauză de reziliere de 800.000 de euro în contractul cu Rapid, în timp ce Xian Emmers şi Matias Kait au clauze de câte un milion de euro, potrivit iamsport.ro. Cei trei pot pleca, astfel, la alte cluburi pe sume bune pentru fotbalul românesc, accesibile chiar şi pentru rivale.

  • 3,5 milioane de euro însumează cotele de piaţă ale celor doi fotbalişti de la Rapid, conform specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rapidemmershoratiu moldovankaitclauze 

viewscnt
Articole similare