Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | 4 milioane € pentru transferul lui Otele!? Nelu Varga a dezvăluit oferta primită, Mutu are ultimul cuvânt

ULTIMA ORĂ | 4 milioane € pentru transferul lui Otele!? Nelu Varga a dezvăluit oferta primită, Mutu are ultimul cuvânt

CFR Cluj

Comentarii

Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj, a dezvăluit, luni, că a primit o ofertă pentru transfeurl lui Philip Otele (24 de ani). Fotbalistul abia sosit în Gruia în vară ar putea pleca în campionatul Turciei, însă Adrian Mutu - noul antrenor al CFR-ului - va avea ultimul cuvânt.

Adus gratis de al UTA Arad în urmă cu jumătate de an, Philip Otele ar putea face obiectul unui transfer spectaculos în următoarea perioadă. Nelu Varga, patronul CFR-ului, a dezvăluit că se află în negocieri cu un club din Turcia pentru semnătura lui Otele.

CFR Cluj negociază vânzarea lui Philip Otele în Turcia pentru 4 milioane de euro

CFR Cluj i-a stabilit un preţ piperat lui Otele, 4 milioane de euro, iar Nelu Varga a dezvăluit dacă turcii vor plăti această sumă este posibilă despărţirea de fotbalistul nigerian. Totuşi, omul de afaceri care controlează CFR Cluj a spus că Adrian Mutu, noul antrenor, va avea ultimul cuvânt.

"Avem o ofertă foarte interesantă din prima ligă a Turciei pentru Otele. Dacă primesc ceea ce am cerut, adică 4 milioane de euro banii jos, există posibilitatea ca Otele să plece zilele următoarele şi să joace în prima ligă a Turciei. (…) Este posibil să ne despărţim de Otele, e o sumă importantă.

Nu se va întâmpla nimic cu Otele până nu voi avea o discuţie cu Mutu ca să-mi spună cât de mare nevoie are de Otele", a spus Nelu Varga, potrivit Fanatik.

Ce a spus Mutu despre plecarea lui Philip Otele de la CFR Cluj

La auzul acestei ştiri, Adrian Mutu a reacţionat şi a spus că "nu sună prea bine" eventuala plecare a lui Philip Otele.

"Nici n-am ajuns şi… De aia e frumos fotbalul… Nu sună prea bine, dar nu ştim 100% sigur. Plus valoarea pe care o face pe Otele în 6 luni este imensă. Este incredibil. Ţinând cont cu cât l-au cumpărat de la UTA Arad. Asta vom discuta când ne întâlnim", a spus Adrian Mutu.

Adrian Mutu va fi noul antrenor al lui CFR Cluj, unde îl va înlocui pe Andrea Mandorlini, italianul dat afară după ce ardelenii au pierdut la Botoşani, 0-1 în primul meci oficial din 2024.

Afla mai multe despre: nelu vargacfr clujofertatransferphilip otelesuperliga 

viewscnt
Articole similare