Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | 50 de milioane € pentru transferul lui Robert Lewandowski!

ULTIMA ORĂ | 50 de milioane € pentru transferul lui Robert Lewandowski!

FC Barcelona

Comentarii

Robert Lewandowski (35 de ani), transferul-vedetă făcut de Barcelona în vara lui 2022, este tentat cu o ofertă importantă din Arabia Saudită. După transferurile lui Neymar, Sadio Mane sau Benzema, arabii vor să obţină şi semnătura lui "Lewa", care mai are doi ani de contract cu Barcelona.

Unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai Barcelonei, Robert Lewandowski, a primit o nouă ofertă din Arabia Saudită. Cautat şi în perioada de mercato din vară, când a refuzat oportunitatea, Lewandowski continuă să fie dorit în zona Golfului.

Arabii insistă pentru transferul polonezului Robert Lewandowski

Presa din Spania scrie despre faptul ofertele din Arabia Saudită vor continua să-l caute pe Robert Lewandowski la începutul şi în vara lui 2024, când vor fi perioade de transferuri. Atacantului polonez şi Barcelonei li se vor pune pe masă 50 de milioane de euro pentru a spune "da" transferului. Rămâne de văzut care va fi poziţia lui "Lewa", care mai are doi ani de contract cu Barcelona.

Lewandowski şi-a dorit foarte mult transferul la Barcelona în vara lui 2022, când a fost cumpărat de la Bayern Munchen. De când a ajuns la echipa de pe Camp Nou, polonezul a marcat 39 de goluri şi a livrat 12 pase de gol în 54 de meciuri pentru catalani, cu care a câştigat un titlu şi o Supercupă a Spaniei.

  • 30 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Robert Lewandowski în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: robert lewandowskibarcelonaarabia sauditaofertatransfer 

viewscnt
Articole similare