Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | 80 de milioane € pentru transferul lui Jadon Sancho!

ULTIMA ORĂ | 80 de milioane € pentru transferul lui Jadon Sancho!

Manchester United

Comentarii

Transferat de Manchester United cu 85 de milioane de euro de la Borussia Dortmund, Jadon Sancho (23 de ani) trece prin momente mai puţin plăcute pe Old Trafford, după un conflict cu antrenorul Erik ten Hag. Fotbalistul englez a fost trecut pe lista de transferuri.

Erik ten Hag nu se joacă la Manchester United şi nu l-a iertat pe Jadon Sancho, cu care a avut un conflict şi care a ajuns să fie în afara lotului deja de multă vreme. Transferul său pe Old Trafford poate fi catalogat un eşec, iar "Diavolii" vor să scape de el.

Manchester United i-a stabilit preţul de transfer lui Jadon Sancho, intrat în conflict cu Ten Hag

Manchester United i-a stabilit preţul de transfer lui Jadon Sancho, 80 de milioane de euro, potrivit informaţiilor furnizate de TEAMtalk. Aceasta va fi suma pe care englezii vor încerca să o obţină în schimbul lui Sancho, chiar şi dacă îl trimit mai întâi sub formă de împrumut la alt club.

Până acum presa internaţională a scris despre interesul italienilor de la Juventus pentru Jadon Sancho. Astfel, aventura lui Sancho la United, crescut la rivalii de la Manchester City, se apropie de final şi este de aşteptat ca fotbalistul engelez să fie cedat în următoarea perioadă de mercato.

În acest sezon, Jadon Sancho a jucat doar 76 de minute în trei meciuri din toate competiţiile, fără gol sau pasă decisivă.

  • 32 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Jadon Sancho în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: jadon sanchoprettransfermanchester united 

viewscnt
Articole similare