Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Acord". Barcelona a bătut palma cu înlocuitorul lui Xavi! Contract pe 2 ani

ULTIMA ORĂ | "Acord". Barcelona a bătut palma cu înlocuitorul lui Xavi! Contract pe 2 ani

FC Barcelona

Comentarii

Deşi abia l-a convins pe Xavi să rămână pe bancă pentru sezonul viitor, Barcelona a luat o decizie uluitoare! Catalanii vor să-l demită pe Xavi, antrenor din 2021 la echipă, şi s-au înţeles deja cu omul care urmează să preia banca tehnică a echipei.

Este vorba despre Hansi Flick (59 de ani), fostul antrenor al lui Bayern Munchen şi fostul selecţioner al Germaniei. Presa din Spania anunţă deja un acord între Barcelona şi Hansi Flick, care urmează să-i ia locul lui Xavi şi să antreneze echipa catalană.

Hansi Flick, noul antrenor al Barcelonei, anunţă presa spaniolă

Jurnalistul Javi Miguel anunţă că Hansi Flick şi Barcelona au bătut palma, iar neamţul urmează să preia echipa de la Xavi. Cele două părţi au ajuns la un acord în privinţa unui contract pe două sezoane, dar nu există momentan detalii despre salariu sau alte informaţii despre condiţiile în care va sosi Flick.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

De câteva luni existau informaţii despre interesul Barcelonei pentru Hansi Flick, care a început inclusiv să înveţe limba spaniolă pentru a putea comunica mai uşor cu vestiarul. La Barcelona, neamţul va găsi jucători cu care a lucrat la Bayern sau naţionala Germaniei, precum Lewandowski, Gundogan şi Ter Stegen.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Ruptura dintre Xavi şi Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, s-a petrecut după conferinţa de presă pe care antrenorul susţinut-o înaintea meciului cu înaintea meciului cu Rayo Vallecano de pe teren propriu. Atunci, Xavi a vorbit despre situaţia financiară a clubului şi a dat informaţii confidenţiale, lucru care l-a scos din sărite pe Laporta.

Afla mai multe despre: barcelonaacordinlocuitorantrenorxavihansi flick 

viewscnt
Articole similare