Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Acord". Barcelona se răzbună pe nemţi! S-a înţeles pentru transfer

ULTIMA ORĂ | "Acord". Barcelona se răzbună pe nemţi! S-a înţeles pentru transfer

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona are un "acord verbal" pentru transferul unui fotbalist de la Eintracht Frankfurt, echipă care a eliminat-o din Europa Leauge în sezonul trecut. Presa din Germania şi Spania a anunţat, luni, înţelegerea dintre clubul catalan şi jucător.

"Acord verbal" între Barcelona şi fundaşul central francez Evan Ndicka (23 de ani), jucătorul lui Eintracht Frankfurt. Catalanii l-au convins pe Ndicka să semneze şi să se alăture echipei lui Xavi în vară, când va rămâne liber de contract şi va putea semna cu oricine doreşte.

ULTIMA ORĂ | "Acord". Barcelona se răzbună pe nemţi! S-a înţeles pentru transfer

Potrivit jurnalistului Christopher Michel de la Sport 1, Barcelona şi Evan Ndicka, un fundaş central de 23 de ani de la Eintracht Frankfurt, au un "acord verbal" pentru transferul pe Camp Nou. Sursa citată scrie că jucătorul francez s-a înţeles cu catalanii pentru un transfer gratis.

Evan Ndicka mai are contract cu Eintracht Frankfurt, echipă care a câştigat finala Europa League în sezonul trecut, doar până în vară. Aflat în ultimele şase luni, Ndick a putut negocia cu oricine doreşte, iar Barcelona - care-l cunoaşte foarte bine după dubla din sezonul trecut -, s-a mişcat repede.

Totuşi, în ciuda acordului, transferul lui Evan Ndicka la Barcelona nu e sigur. Potrivit sursei citate, catalanii au timp până în martie pentru a se decide dacă-l transferă sau nu pe Ndicka. Având în vedere vârsta şi calităţile, Ndicka ar putea fi o variantă bună cu care să-l înlocuiască pe Pique, fundaş retras înainte de Cupa Mondială din Qatar 2022.

Evan Ndicka a jucat 29 de meciuri în toate competiţiile sezonului pentru Eintrach Frankfurt, timp în n-a marcat, dar o oferit o pasă de gol.

Scandal uriaş cu biletele la meciul Barcelona - Eintracht Frankfurt

Transferul gratis al lui Evan Nicka pe Camp Nou poate fi perceput şi ca o răzbunare a catalanilor pentru scandalul uriaş de la meciul Barcelona - Eintracht din Europa League, scandal cu bilete de acces la partidă după ce nemţii au intrat pe stadion mai mulţi decât numărul de tichete alocat oficial de către club.

Atunci, Barcelona a descoperit că unul dintre socios a vândut peste 2.000 de bilete nemţilor, care au fost peste 25.000 în tribunele Camp Nou.

Afla mai multe despre: evan ndickatransferbarcelonaacordeintracht frankfurt 

viewscnt
Articole similare