Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Acord". Neymar s-a înţeles cu noua sa echipă! Unde va juca după plecarea de la PSG

ULTIMA ORĂ | "Acord". Neymar s-a înţeles cu noua sa echipă! Unde va juca după plecarea de la PSG

Neymar

Comentarii

Presa din Catalonia anunţă, vineri, un "acord iminent" între Barcelona şi Neymar Jr. (31 de ani), fotbalistul lui PSG care e pe punctul să-şi rezilieze contractul cu clubul de pe Parc des Princes.

Revenirea lui Neymar la FC Barcelona este din nou un subiect de actualitate, având în vedere ultimele informaţii oferite de presa internaţională. Fabrizio Romano anunţă că Neymar este pe punctul de a-şi rezilia contractul cu PSG, iar brazilianul se îndreaptă spre Barcelona.

Neymar, "acord iminent" pentru transferul la Barcelona

Barcelona nu l-a putut aduce pe Leo Messi înapoi în această vară, starul argentinian semnând cu Inter Miami, însă poate aduce un fost component al tripletei 'MSN'. Neymar, mai exact, care se pare că se îndreaptă spre Barcelona, unde poate ajunge liber de contract.

Presa din Catalonia a anunţat, vineri, un "acord iminent" între Barcelona şi Neymar după ce clubul catalan a dat un tun financiar şi a încasat o sumă importantă de bani prin vânzarea a 16% din Barca Studios, departamentul de creare de conţinut şi marketing al echipei de pe Camp Nou.

60 de milioane de euro vor intra în contul Barcelonei, care vrea să utilizeze o parte din bani pentru o lovitură de imagine: revenirea lui Neymar! Brazilianul e dispus să-şi diminueze salariul pentru a semna cu Barcelona şi să încaseze 12 milioane de euro pe an pentru a se încadra în schema financiară.

Pini Zahavi, agentul lui Neymar - cu care preşedintele Joan Laporta are o relaţie foarte bună -, este un om-cheie în revenirea atacantului brazilian pe Camp Nou la aproape şapte ani de când a părăsit Catalonia pentru o sumă-record: 222 de milioane de euro.

Luis Enrique, antrenorul lui PSG, nu-l vrea pe Neymar şi Xavi poate profita şi să-l aducă în echipă, deşi iniţial s-a opus acestei operaţiuni.

Afla mai multe despre: neymar acord barcelonaneymar transfer barcelonaneymar barcelonaneymar 

viewscnt
Articole similare