You are here:

ULTIMA ORĂ | Acord pentru Horaţiu Moldovan! 600.000 de euro salariu la noua echipă

ULTIMA ORĂ | Acord pentru Horaţiu Moldovan! 600.000 de euro salariu la noua echipă

Stranieri

Comentarii

Acord pentru transferul lui Horaţiu Moldovan (26 de ani), portarul cumpărat de Atletico Madrid de la Rapid la începutul lui 2024 cu 800.000 de euro.

Presa din Italia susţine că Horaţiu Moldovan, portarul lui Atletico Madrid şi al echipei naţionale a României, este pe punctul de a părăsi formaţia de pe Wanda Metropolitano şi de a semna cu o echipă din "Cizmă".

Sassuolo, viitoarea echipă a lui Horaţiu Moldovan, susţine presa din Italia

Atletico Madrid şi Sassuolo, echipă care a retrogradat în Serie B în sezonul trecut, au ajuns la un acord pentru transferul lui Horaţiu Moldovan sub formă de împrumut pentru un sezon, cu opţiune de cumpărare.

Concret, Sassuolo va achita 300.000 de euro pentru împrumutul lui Moldovan, iar 700.000 de euro în cazul în care vrea să-l transfere definitiv vara viitoare. Salariul lui Horaţiu Moldovan va fi, de asemnea, unul important: 600.000 de euro, susţin cei de la Calciomercato!

Horaţiu Moldovan a ajuns pe lista echipei din Italia după ce Ionuţ Radu, un alt portar român şi prima ţintă din mercato, a refuzat transferul în Serie B.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Horaţiu Moldovan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: horatiu moldovantransfersassuoloitaliaserie batletico madrid 

viewscnt
Articole similare