Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Xavi a confirmat mutarea! Jucătorul semnează cu Barcelona până în 2024

ULTIMA ORĂ | Xavi a confirmat mutarea! Jucătorul semnează cu Barcelona până în 2024

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi Sergi Roberto (31 de ani) au ajuns la un "acord de principiu" pentru prelungirea contractului.

UPDATE 11.02, 20:56 - Xavi a confirmat că Barcelona e aproape să-i prelungească înţelegerea lui Sergi Roberto până în 2024.

"Suntem aproape să-i reînnoim contractul lui Sergi Roberto, vom bate palma în curând. E grozav să ai un jucător care poate ajuta, aşa cum o face el mereu", a spus Xavi, antrenorul Barcelonei, în cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului cu Villrreal, de duminică, 12 februarie, ora 22:00, în direct la Orange Sport.


Joan Laporta şi conducerea de pe Camp Nou au lucrat în linişte la prelungirea contractului lui Sergi Roberto, fotbalist crescut în celebra academie a clubului, La Masia. Cele două părţi au ajuns la un "acord de principiu", a aflat presa din Spania.

ULTIMA ORĂ | "Acord". Semnează cu Barcelona până în 2024

Mundo Deportivo a anunţat, joi, că Barcelona şi Sergi Roberto au ajuns la "un acord de principiu" pentru prelungirea contractului fotbalistului spaniol. Jucătorul, care poate juca pe postul de fundaş dreapta, dar şi ca mijlocaş central, unde a început fotbalul, a spus "da" ultimei propuneri venite din partea şefilor.

Sergi Roberto va semna cu Barcelona până în 2024, astfel că va prelungi contractul cu doar un an, aşa cum a făcut şi în 2022. Jucătorul şi agentul său au refuzat prima propunere venită din partea Barcelonei pentru prelungirea contractului, însă în cele din urmă părţile s-au pus de acord.

Se pare că în noul contract dintre Sergi Roberto şi Barcelona va exista şi o opţiune de prelungire pe încă un sezon, iar Xavi a fost cel care l-a convins pe fotbalist să spună "da".

  • 2 - două goluri şi două pase de gol a strâns Sergi Roberto în cele 893 de minute acumulate în 18 meciuri pentru Barcelona în toate competiţiile sezonului

Afla mai multe despre: barcelonasergi robertoacordcontract 

viewscnt
Articole similare