Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Acord total!". Bayern transferă de la Manchester City! Campionul Europei a spus "da"

ULTIMA ORĂ | "Acord total!". Bayern transferă de la Manchester City! Campionul Europei a spus "da"

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen a ajuns la un "acord total" pentru transferul unui fotbalist campion al Europei cu Manchester City.

Manchester City a câştigat primul trofeu al Ligii Campionilor din palmares în finala de Istanbul cu Inter, dar poate rămâne fără unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din lot. Presa din Germania anunţat că Bayern l-a convins să spună "da" ofertei din partea campioanei Bundesligii.

"Acord total" între Bayern Munchen şi Kyle Walker

Kyle Walker (33 de ani), fundaşul dreapta al lui Manchester City, are un "acord total" pentru transferul la Bayern Munchen. Jurnalistul Florian Plettenberg scrie despre faptul că Walker a spus "da" transferului în Germania şi că s-a înţeles cu şefii lui Bayern.

Bayern i-a propus lui Kyle Walker un contract până în 2025, pe două sezoane, plus încă un an opţional! Acum, şefii lui Bayern vor trebui să obţină acceptul lui Manchester City pentru transferul lui Kyle Walker, iar cele două cluburi trebuie să se înţeleagă asupra sumei de transfer.

Kyle Walker a jucat 39 de meciuri (2.764 de minute) în toate competiţiile sezonului trecut la Manchester City, timp în care a pasat decisiv o dată, dar a câştigat trei trofee: Premier League, Cupa Angliei şi Liga Campionilor!

Afla mai multe despre: kyle walker transfer bayernkyle walker acord transfer bayernkyle walker bayern munchen 

viewscnt
Articole similare