Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Adrian Mititelu a anunţat două transferuri la Craiova!

ULTIMA ORĂ | Adrian Mititelu a anunţat două transferuri la Craiova!

FC U Craiova

Comentarii

Încă două transferuri la FCU Craiova 1948. Adrian Mititelu, patronul echipei, a dezvăluit că la echipa sa se pregătesc să sosească doi jucători care să ridice nivelul! Omul de afaceri a anunţat şi posturile pe care vor sosi jucători la FCU Craiova 1948, sub comanda lui Nicolo Napoli.

Adrian Mititelu (54 de ani) a anunţat, miercuri, încă două transferuri pentru FCU Craiova 1948. Nicolo Napoli, antrenorul oltenilor, va primi un fundaş central şi un mijlocaş ofensiv "la fel de bun ca Bauza".

ULTIMA ORĂ | Adrian Mititelu a anunţat două transferuri la Craiova!

FCU Craiova 1948 mişcă pe piaţa transferurilor chiar şi după ce perioada de mercato s-a încheiat în campionatele mari din Europa. Adrian Mititelu a anunţat, miercuri, două transferuri pentru echipa din Bănie: un fundaş central şi un mijlocaş ofensiv "la fel ca Bauza", aşa cum îl descrie patronul.

"Vrem 4 fundaşi centrali", a anunţat Adrian Mititelu, conform gsp.ro, după ce a confirmat că unul dintre jucătorii care vor sosi e fundaş central. Patronul din Bănie a spus că mijlocaşul ofensiv care va sosi în curând la FCU Craiova 1948 e "la fel de bun ca Bauza". „Vine un decar la fel de bun ca Bauza, dar cu un stil de joc diferit. Cei 2 pot evolua în acelaşi timp”, a mai spus Mititelu.

Gabriel Iancu, Kyriakos Papadopoulos, Ricardo Grigore au plecat de la FCU Craiova 1948 în această pauză de iarnă.

Afla mai multe despre: adrian mititelutransferurifcu craiova 

viewscnt
Articole similare