Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Adrian Mititelu dă atacul împotriva lui U Craiova după decizia FIFA: "Interzicerea grupării de a mai folosi numele, culorile şi însemnele"

ULTIMA ORĂ | Adrian Mititelu dă atacul împotriva lui U Craiova după decizia FIFA: "Interzicerea grupării de a mai folosi numele, culorile şi însemnele"

Fotbal intern

Comentarii

FC U Craiova 1948, echipa din Liga 3, îşi continuă războiul cu U Craiova, echipa din Liga 1, în privinţa identităţii. Marţi, echipa lui Adrian Mititelu a anunţat că face toate demersurile pentru ca formaţia din prima ligă să fie deposedată de "numele, culorile şi însemnele clubului" FC Universitatea Craiova.

Adrian Mititelu vrea înapoi FC Universitatea Craiova

Iniţial, finanţatorul Adrian Mititelu fusese notificat de FIFA să plătească 80.000 de dolari drept salarii restante către Josh Mitchell, fostul fotbalist al Universităţii Craiova, plus o amendă de 5.000 de franci elveţieni. Mititelu a şters datoriile, iar, în plus, în actul primit de la FIFA echipa din Liga 3 a fost dată drept FC Universitatea Craiova. 

În urma analizei celor de la FIFA, s-a tras concluzia că nu există elemente care să nu certifice faptul că FC U Craiova 1948 din Liga a 3-a nu este aceeaşi cu Universitatea Craiova. 

Acum, clubul din Liga 3 a trecut la atac şi a anunţat care sunt cererile sale: "În luna ianuarie vom solicita Federaţiei Române de Fotbal să repare ce se mai poate repara în ceea ce priveşte efectele acţiunilor ilegale şi iresponsabile iniţiate de FRF începând cu iulie 2011. Reparaţia constă în repunerea clubului în drepturile anterioare şi interzicera grupării (CSU 2013) de a mai folosi numele, culorile şi însemnele clubului FC UNIVERSITATEA CRAIOVA. În situaţia în care FRF nu va reglementa de urgenţă această situaţie vom iniţia printr-o acţiune obligaţia de a face împotriva FRF şi CSU CRAIOVA cu consecinţă ca ambele structuri să suporte daunele aduse clubului nostru prin folosirea ilegală a numeli, culorilor şi a însemnelor clubului nostru", a transmis Craiova lui Mititelu prin intermediul paginii de Facebook. 

”Deciza luată de FIFA este ireversibilă. Urmează să facem cerere către Federaţia Română de Fotbal pentru ca echipa din Liga 1 să-şi schimbe denumirea. Mai mult, îi vom da în judecată pe cei din prima ligă pentru că ne-au furat absolut tot, inclusiv suporterii. Vor avea de plătit sume foarte mari de bani”, a declarat, le Eurosport, Adrian Mititelu.

Afla mai multe despre: adrian mititeluuniversitatea craiovau craiovafcu craiovacsu craiova 

viewscnt
Articole similare