You are here:

ULTIMA ORĂ | Adrian Mutu a numit echipa din Superliga care l-a ofertat şi a anunţat răspunsul: "Asta consider"

ULTIMA ORĂ | Adrian Mutu a numit echipa din Superliga care l-a ofertat şi a anunţat răspunsul: "Asta consider"

Superliga

Comentarii

Liber de contract de când s-a despărţit de CFR Cluj, Adrian Mutu (45 de ani) nu se grăbeşte să preia o echipă.

"Briliantul" Mutu a dezvăluit că a fost ofertat de Hermannstadt în urmă cu câteva săptămâni, însă a refuzat oferta de preluare a echipei din Sibiu. El a explciat de ce a luat această decizie şi a spus că nu se grăbeşte să se întoarcă pe bancă.

Adrian Mutu a refuzat o ofertă de la Hermannstadt

Hermannstadt l-a ofertat pe Adrian Mutu pentru înlocuirea lui Marius Măldărăşanu, actualul antrenor al sibienilor, însă Mutu nu a dat curs interesului venit din partea şefilor echipei.

"Briliantul" nu consideră că acum este un moment propice pentru a prelua o echipă, având în vedere că Superliga se află în plin fuleu, după startul de sezon. Cel mai probabil imposibilitatea de a face transferuri şi de a face o pregătire pe placul său cu echipa sunt două motive care au contat foarte mult în alegerea lui Mutu.

„Nu am discutat recent cu cei de la Hermannstadt. Au fost ceva contacte, dar acum două luni, nu acum. Aşa cum le-am spus acum două luni, îţi spun şi ţie acum, eu mai aştept, momentan nu sunt interesat şi le mulţumesc pentru interes. Consider că nu e perioadă propice pentru un antrenor să ia o echipă”, a declarat Adrian Mutu, conform fanatik.ro.

Adrian Mutu a antrenat ultima dată la CFR Cluj, din ianurie 2024 până la începutul lunii martie, şi a plecat de la echipă după eliminarea ruşinoasă din Cupa României, 0-4 cu Corvinul Hunedoara.

Afla mai multe despre: adrian mutuofertasuperligahermannstadtraspuns 

viewscnt
Articole similare