You are here:

ULTIMA ORĂ | Adrian Porumboiu a văzut faza penalty-ului din Slovacia - România 1-1 şi a dat verdictul: "Poate să spună oricine orice!"

ULTIMA ORĂ | Adrian Porumboiu a văzut faza penalty-ului din Slovacia - România 1-1 şi a dat verdictul: "Poate să spună oricine orice!"
Comentarii

Adrian Porumboiu, fost mare arbitru al României, a dat un verdict ferm în privinţa penalty-ului primit de România, contra Slovaciei, din care Răzvan Marin a egalat şi a adus punctul necesar pentru calificarea tricolorilor, braţ la braţ, în optimile EURO 2024.

Fostul arbitru a spus că penalty-ul este o decizie corectă luată de Daniel Siebert, arbitrul partidei care s-a jucat la Frankfurt. Adrian Porumboiu a explicat de ce decizia luată de centralul german este una cât se poate de corectă.

Porumboiu n-are niciun dubiu în privinţa penalty-ului primit de România contra Slovaciei

Ianis Hagi a fost faultat în careu de Hancko, iar arbitrul german Daniel Siebert a dat penalty pentru România. Deşi a fost o fază controversată, Adrian Porumboiu a dat un verdict ferm, care nu lasă loc de interpretări.

”Eu cred că judecata a fost una dreaptă. Iniţial a fost un contact în afara suprafeţei de pedeapsă, dar atacul neregulamentar a continuat în careu unde este un fault evident. Decizia corectă este 11 metri, poate să spună orice oricine, noi vorbim de textul regulilor de joc.

Dacă jucătorul cădea în prima instanţă şi nu era lovit a doua oară era loc de interpretări. Pentru că există o acţiune în care arbitrul nu a fluierat imediat şi greşea dacă fluiera contactul respectiv. Atunci puteau să fie unele comentarii, aşa jocul a continuat cu faza imediat următoare unde este busculat evident Ianis Hagi, deci nu sunt dubii”, a declarat fostul mare arbitru, conform iamsport.ro.

Slovacia - România s-a terminat 1-1, goluri marcate de Ondrej Duda şi Răzvan Marin.

Afla mai multe despre: adrian porumboiupenaltyromaniaslovaciaeuro 2024 

viewscnt
Articole similare