You are here:

ULTIMA ORĂ | Agentul lui Lukas Zima, anunţ despre transferul portarului la FCSB!

ULTIMA ORĂ | Agentul lui Lukas Zima, anunţ despre transferul portarului la FCSB!

FCSB

Comentarii

Agentul lui Lukas Zima (30 de ani), portarul Petrolului, a făcut un anunţ despre transferul goalkeeperului la FCSB, echipă care a anunţat că îl doreşte în pauza de iarnă pentru înlocuirea lui Andrei Vlad (25 de ani).

Mihai Stan, agentul lui Lukas Zima, a vorbit despre interesul FCSB, campioana României, pentru semnătura portarului şi a recunoscut discuţiile pentru transferul cehului la Bucureşti în pauza de iarnă.

Lukas Zima, noul portar al FCSB în 2025? Anunţul făcut de agentul portarului

Zima încasează un salariu lunar de 8.500 de euro la Petrolul, iar Mihai Stan a anunţat că portarul a refuzat oferta de prelungire a contractului propusă de clubul din Ploieşti. De asemenea, Mihai Stan a anunţat că, în afara FCSB, există şi alte echipe interesate de transferul lui Zima.

"Am văzut că domnul vicepreşedinte de la Petrolul (n.r. – Cristi Fogarassy) a zis că Zima are 10.000 salariu în momentul de faţă, ceea ce nu este real. Salariul lui Zima este de 8.500 de euro. Există o propunere din partea Petrolului pentru prelungirea contractului, dar nu o luăm în calcul.

Cu FCSB au fost nişte discuţii, nu vreau să intru în detalii, vedem ce se întâmplă în următoarea perioadă de transferuri din iarnă. Au fost şi alte echipe din SuperLiga care au întrebat de el, dar nu vreau să intru în detalii să nu se înţeleagă că fac licitaţie", a spus Mihai Stan pentru Fanatik.

  • 850.000 de euro este cota de piaţă a lui Lukas Zima în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: lukas zimatransferfcsbpetrolulsalariumihai stan 

viewscnt
Articole similare