You are here:

ULTIMA ORĂ | Agentul lui Radu Drăguşin a intervenit: "Există interes". Unde ar putea ajunge fundaşul dacă nu prinde minute la Tottenham

ULTIMA ORĂ | Agentul lui Radu Drăguşin a intervenit: "Există interes". Unde ar putea ajunge fundaşul dacă nu prinde minute la Tottenham

Stranieri

Comentarii

Florin Manea, agentul lui Radu Drăguşin (22 de ani) a vorbit despre situaţia fundaşului central al echipei naţionale a României şi al lui Tottenham.

Rezervă la Londra, la Tottenham, Radu Drăguşin nu are parte de minutele pe care spera să le aibă sub comanda lui Ange Postecoglu în Premier League. Presa din străinătate a scris deja despre interesul lui Napoli pentru transfer.

Pleacă Radu Drăguşin de la Tottenham? Anunţul făcut de Florin Manea

Totuşi, Manea susţine că Drăguşin nu se grăbeşte să ia o decizie în privinţa viitorului lui şi aşteaptă să vadă ce se va întâmpla cu el la Tottenham până la iarnă.

Manea susţine că echipele din Premier League ar putea fi, de asemenea, interesate de transferul lui Drăguşin.

"Aseară am vorbit cu Radu. Vă daţi seama, dacă era vreo decizie să ne mutăm, eu ştiam primul. Mă suna pe mine şi îmi spunea ‘mută-mă’. Nu este adevărat. Normal, orice fotbalist care nu joacă nu are cum să fie mulţumit 100%. Îşi aşteaptă rândul, probabil va juca iarăşi în cupe.

Nu are ce să facă, trebuie să tragă de el şi să sperăm că i se vor acorda minute suficiente. În caz că nu, normal, ne vom gândi la un moment dat, dar nu este cazul acum. (n.r. dacă acum în iarnă exclude un transfer) Nimic nu este exclus, dar nu este un obiectiv.

Dacă nu joacă deloc până în iarnă, normal că mă gândesc, dar nu cred că este cazul. În momentul de faţă nu ne mişcăm nicăieri. Normal că există interes din Serie A, cred că şi din Premier League sunt cluburi interesate. Sunt o mulţime de cluburi care şi l-ar dori pe Radu", a declarat Florin Manea, agentu lui Drăguşin, conform sportpesurse.ro.

Afla mai multe despre: radu dragusintottenhamtransferflorin manea 

viewscnt
Articole similare