You are here:

ULTIMA ORĂ | Alertă la FCSB! După Edjouma, accidentat, încă un fotbalist e incert pentru derby-ul cu CFR Cluj: "Nu cred că poate juca"

ULTIMA ORĂ | Alertă la FCSB! După Edjouma, accidentat, încă un fotbalist e incert pentru derby-ul cu CFR Cluj: "Nu cred că poate juca"

FCSB

Comentarii

FCSB are probleme de efectiv înaintea meciului cu CFR Cluj, unul dintre derby-urile Superligii României.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a dat o veste proastă în privinţa unui alt jucător cu probleme medicale, după Malcom Edjouma (27 de ani), cel care a suferit o leziune musculară şl nu va putea juca în Gruia.

Probleme medicale pentru încă un fotbalist de la FCSB, după Malcom Edjouma

Un alt jucător cu probleme medicale este Mihai Lixandru (23 de ani), care a suferit o entorsă în meciul cu UTA (2-0, etapa trecută) şi nu s-a refăcut. Lixandru a ratat şi convocarea la echipa naţională a României, iar problemele sale nu au trecut.

Oficialul campioanei României a anunţat că Mihai Lixandru se pregăteşte, încă, separat de restul colegilor. "Lixandru se pregăteşte separat. A făcut entorsă (n.r. - în meciul cu UTA), trebuia să fie la echipa naţională. Nu cred că poate să joace cu CFR Cluj", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Mihai Lixandru a strâns 14 meciuri (805 minute) în toate competiţiile, timp în care a marcat o dată.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Mihai Lixandru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermartk.com

Afla mai multe despre: mihai lixandruprobleme medicalefcsbcfr clujaccidentaresuperliga 

viewscnt
Articole similare