Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Andrea Compagno, căutat cu o nouă ofertă. Gigi Becali, gata să spună "da" plecării italianului

ULTIMA ORĂ | Andrea Compagno, căutat cu o nouă ofertă. Gigi Becali, gata să spună "da" plecării italianului

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno (27 de ani), atacantul trecut pe lista neagră la FCSB, a primit o nouă ofertă pentru a pleca de la "roş-albaştri". Italianul nu a mai fost luat în lot de FCSB la ultimele două meciuri de campionat deoarece i se caută echipă pentru a părăsi formaţia antrenată de Mihai Pintilii şi Elias Charalambous.

Golgheterul echipei în sezonul trecut, Andrea Compagno nu mai este pe placul lui Gigi Becali, care vrea să scape cu orice preţ de atacantul italian. Ca atare, este gata să accepte un preţ foarte mic doar pentru plecarea vârfului de atac căutat de mai multe echipe.

Andrea Compagno primeşte o nouă ofertă, din China. Gigi Becali acceptă 100.000 de euro pentru plecarea italianului

Compagno a primit o ofertă de la o echipă din China, gata să achite 100.000 de euro de celor de la FCSB pentru atacantul italian, scrie Fanatik, care anunţă că Gigi Becali este gata să accepte suma şi să spună "da" plecării celui pentru care a plătit 1,5 milioane de euro.

Aşadar, având în vedere suma acceptată, FCSB a scăzut din nou preţul pentru Andrea Compagno, după ce la ultima "actualizare" Gigi Becali anunţa că e gata să accepte orice oferă de 300.000 de euro. Italianul Compagno a jucat 23 de meciuri (1301 minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de patru ori.

  • 2,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andre Compagno în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: andrea compagnotransferchinaofertafcsb 

viewscnt
Articole similare