Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Antrenorul lui Galatasaray a anunţat ce se întâmplă cu Moruţan şi Cicâldău

ULTIMA ORĂ | Antrenorul lui Galatasaray a anunţat ce se întâmplă cu Moruţan şi Cicâldău

Stranieri

Comentarii

Okan Buruk, antrenorul lui Galatasaray, a anunţat ce planuri are campioana Turciei cu doi români din lot, Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău. Tehnicianul echipei din "Ţara Semilunei" le-a stabilit soarta celor doi.

Transferaţi în 2021 de Galatasaray, Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău n-au apucat să joace prea mult pentru echipa "Cim Bom Bom". De la venirea lui Okan Buruk în locul lui Fatih Terim, cei doi români n-au prins minute.

Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău vor fi din nou împrumutaţi de Galatasaray

Cu titlul de campioană în buzunar şi cu preliminariile Ligii Campionilor la orizont, Galatasaray şi-a făcut deja planurile în ceea ce priveşte lotul. Okan Buruk a anunţat că Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău nu fac parte din planurile sale.

Galatasaray le va căuta din nou echipe unde să fie împrumutaţi pentru a putea juca mai mult decât ar face-o la Istanbul.  ”Yusuf Demir se va întoarce. Ross, Moruţan, Cicâldău... În primul rând, gândul nostru pentru ei este că vor fi împrumutaţi din nou”, a spus Buruk, citat de Forza Cimbom.

Olimpiu Moruţan a evoluat în 36 de partide pentru Galatasaray, timp în care a reuşit să marcheze 3 goluri şi să ofere 5 pase decisive. De cealaltă parte, Alexandru Cicâldău a jucat în 41 de meciuri pentru gruparea ”Cim Bom Bom”, a marcat 5 goluri şi a pasat decisiv în 4 rânduri.

Afla mai multe despre: okan burukgalatasaraymorutancicaldaufotbal 

viewscnt
Articole similare