Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Anunţ oficial din partea AMFB. Vom avea alte două derby-uri Rapid - Steaua pe Arena Naţională!

ULTIMA ORĂ | Anunţ oficial din partea AMFB. Vom avea alte două derby-uri Rapid - Steaua pe Arena Naţională!

Fotbal intern

Comentarii

Marian Lumînare, preşedintele AMFB a anunţat că primele două etape din play-off-ul pentru promovare se vor disputa în Giuleşti în lipsa altor variante, în vreme ce duelul decisiv dintre Rapid şi Steaua va avea loc pe Arena Naţională, la fel ca finala Cupei, unde se vor întâlni de asemenea cele două mari rivale.

Lumînare spune că a primit răspuns negativ pentru fiecare dintre variantele Steaua, Dinamo, Rocar, Romprim, Sportul, Arcul de Triumf şi Juventus, iar la Chiajna şi Voluntari nu a vrut să programeze play-off-ul din raţiuni teritoriale, fiind vorba de play-off-ul echipelor din Bucureşti. Astfel, AMFB a decis ca aceste meciuri să aibă loc pe Giuleşti.

”Mergem în Giuleşti pentru că n-au fost alte variante. Căutăm stadion din data de 4 aprilie când am trimis adresa către stadionul Dinamo, iar ei ne-au răspuns după o lună că nu se poate acolo. L-am sunat pe domnul Petrea să cerem acceptul de a juca pe stadionul Steaua, însă mi-a spus că e imposibil.

Finala şi meciul trei vor avea loc pe Naţional Arena. Şi pentru că vrem să sporim interesul pentru finala Cupei, înainte de meci vom organiza şi un meci de old-boys”, a spus Marian Lumînare pentru ProSport.

26 mai 2018 – vs Dinamo/Carmen/Asalt (ora 16:00, Play-off, etapa 1)

30 mai 2018 – vs AS Tricolor (ora, 18:00, Play-off, etapa 2)
2 iunie 2018 – vs CSA Steaua (ora 18:00, Play-off, etapa 3)
9 iunie 2018 – vs CSA Steaua (Cupa României, finala)

Afla mai multe despre: giulestiarena nationalarapidsteauaamfb 

viewscnt
Articole similare