You are here:

ULTIMA ORĂ | Arnold Garita, back in business! A făcut anunţul: "Există o şansă să vin la FCSB"

ULTIMA ORĂ | Arnold Garita, back in business! A făcut anunţul: "Există o şansă să vin la FCSB"

Superliga

Comentarii

Arnold Garita (29 de ani) nu renunţă la visul său de a juca pentru FCSB, chiar dacă transferul său la echipa campioană a României a picat din motive medicale. Atacantul şi-a manifestat din nou interesul de a juca pentru "roş-albaştri"

FCSB a negociat cu Arnold Garita şi a fost la un pas de transfer, însă mutarea a picat din cauza testelor medicale la genunchi pe care atacantul nu le-a trecut. Problemele medicale descoperite i-au făcut pe oficialii "roş-albaştrilor" să renunţe la Garita.

Arnold Garita nu renunţă! Vrea la FCSB şi ţine "poarta" deschisă: "Există întotdeauna o şansă din partea mea"

Totuşi, fostul golgheter al lui FC Argeş nu renunţă la visul său de a îmbrăca tricoul echipei din Bucureşti într-o bună zi. Arnold Garita a reiterat ideea că-şi doreşte ca, în viitor, să ajungă să joace pentru FCSB.

Atacantul a lăsat o "portiţă" deschisă pentru transferul la FCSB, chiar dacă a fost refuzat în această vară: ”Nu există nicio problemă din partea mea. Desigur, există întotdeauna o şansă din partea mea să vin la FCSB.

Sunt deschis la orice propunere din partea lor, dar aşa cum am spus, nu cred că există un interes adevărat. Poate că nu mai sunt şanse din partea lor, dar din partea mea va exista întotdeauna o şansă.

Este un club pe care îl respect”, a declarat Arnold Garita, potrivit sportpesurse.ro.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Arnold Garita în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: arnold garitafcsbtransfergarita transfer fcsb 

viewscnt
Articole similare