Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | AS Roma şi-a întărit atacul înainte de duelurile cu CFR Cluj. Noul atacant vine de la Real Madrid!

ULTIMA ORĂ | AS Roma şi-a întărit atacul înainte de duelurile cu CFR Cluj. Noul atacant vine de la Real Madrid!galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Presa italiană anunţă că atacantul Borja Mayoral Moya (23 de ani) va pleca de la Real Madrid la AS Roma.

Update: AS Roma şi Real Madrid au confirmat că au ajuns la un acord pentru împrumutul lui Borja Mayoral


AS Roma a ajuns la un acord cu Real Madrid pentru împrumutul lui Borja Mayoral. Deşi toată lumea se aştepta ca Mayoral să rămână după ultimele informaţii din apropierea clubului, Zidane a decis să-l cedeze pe vârful spaniol la AS Roma.

Atacantul Borja Mayoral pleacă de Real Madrid. Zidane a decis!

Pentru Zidane, Luka Jovic contează mai puţin în acest moment decât Mayoral, anunţă în urmă cu câteva zile jurnalistul Edu Aguirre, unul dintre ziariştii apropiaţi de Real Madrid. Acesta chiar a confirmat citând persoane din interiorul clubului blanco, că Borja Mayoral va rămâne în acest sezon în lotul echipei mari, Zidane fiind mulţumit de prestaţiile sale şi de felul în care Borja s-a implicat la antrenamentele echipei.

Cu toate acestea, Mayoral are bagajele făcute în timp ce Jovic a fost titular în ultimele două meciuri de campionat. Iar cel care va pleca este atacantul spaniol.

Vârful de atac va semna cu AS Roma în următoarele ore, confirmă jurnalistul italian Fabrizio Romano. Mayoral era dorit de Valencia, Sevilla şi Real Sociedad, dar decizia lui Zidane schimbă lucrurile.

Cotat la 10 milioane de euro, vârful ce măsoară 1.82 m s-a născut pe 5 aprilie 1997 şi mai are un an de contract cu Los Blancos. El va fi direcţionat chiar de Zidane către Roma, scriu şi spaniolii.

”Real Madrid te formează ca jucător, dar şi ca om. Pentru mine, fiecare zi pe care o petrec aici este o experienţă de viaţă. Real Madrid este clubul vieţii mele şi orice minut petrecut pe teren pentru acest club este un vis” mărturisea Borja Mayoral în urmă cu aproape doi ani.

Crescut de Real Madrid, Mayoral a jucat în ultimele două sezoane la Levante, acolo unde a marcat de 14 ori. Puştiul produs de Real Madrid are 32 de meciuri pentru gruparea blanco, şapte goluri marcate şi patru pase decisive. A mai jucat pentru VfL Wolfsburg, acolo unde a bifat 21 de meciuri şi a marcat de două ori.

Transfer bun pentru AS Roma, dar şi pentru naţionala Spaniei

Borja Mayoral este fost internaţional de tineret la nivelul u17, u19 şi u21. A marcat nu mai puţin de 29 de goluri la acest nivel şi este campion european cu naţionala de tineret a Spaniei în 2019, dar şi cu naţionala U19 în 2015.

De altfel, în 2015, Mayoral a fost golgheterul turneului final U19, fiind considerat la acea vreme unul dintre cei mai talentaţi tineri atacanţi din Europa. Borja Mayoral este şi în vizorul primei reprezentative a Spaniei, care caută un atacant capabil să marcheze meci de meci. Mayoral nu a demonstrat până acum în La Liga că poate marca, aproape etapă de etapă, dar va avea ocazia să o facă în Serie A, un campionat în care s-a călit perfect şi Alvaro Morata, un alt produs al Realului. Mayoral ar putea primi un boost de moral important care să-l ajute să facă saltul calitativ spre cel mai înalt nivel, susţin jurnaliştii spanioli.

  • 7 goluri are Mayoral pentru Real Madrid
  • 17 goluri a marcat el pentru echipa secundă a madrilenilor
  • 14 goluri a marcat pentru Levante, acolo unde a evoluat constant în ultimele două sezoane

 Galerie foto

Afla mai multe despre: borja mayoralas romazinedine zidane,  

viewscnt
Articole similare